Τριγμοί στο εσωτερικό της Μπάγερν - Παραιτήθηκε το ιατρικό επιτελείο μετά από 40 χρόνια - iefimerida.gr

Τριγμοί στο εσωτερικό της Μπάγερν - Παραιτήθηκε το ιατρικό επιτελείο μετά από 40 χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ήττα της Μπάγερν Μονάχου από την Πόρτο προκάλεσε έντονη απογοήτευση στον γερμανικό σύλλογο όμως οι αναταραχές ήρθαν την επόμενη μέρα. Ο επί 40 χρόνια γιατρός του συλλόγου παραιτήθηκε με όλο του το επιτελείο έπειτα από τις αιχμές που άφησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για τους πολλούς τραυματισμούς.

Η Μπάγερν ταξίδεψε στο Οπόρτο έχοντας όλους κι όλους 14 παίκτες διαθέσιμους. Σχεδόν όλα τα πρωτοκλασσάτα ονόματά της είχαν τεθεί εκτός λόγω τραυματισμών με τον Γκουαρντιόλα να αντιμετωπίζει πρόβλημα όχι μόνο για τον καταρτισμό της 11άδας αλλά και στη διαχείριση του αγώνα.

Οι δηλώσεις του Ισπανού φαίνεται ότι ενόχλησαν τον Χανς-Βίλεμ Μίλερ-Βόλφχαρτ, ο οποίος μαζί με τους δύο γιους του, υπέβαλλε την παραίτησή του στη διοίκηση, η οποία έγινε αμέσως δεκτή. Ο Μίλερ-Βόλφχαρτ βρισκόταν στην Μπάγερν τα τελευταία 40 χρόνια και θεωρείται ο κορυφαίος γιατρός στη Γερμανία και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο.

Εκτός από την Μπάγερν, ο 72χρονος έχει υπ'ευθύνη του τόσο τον Γιουσέιν Μπολτ όσο και την εθνική ομάδα της Γερμανίας. Ο Μπολτ μάλιστα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 είχε δηλώσει πως «Είναι ο καλύτερος γιατρός του κόσμου. Τον ευχαριστώ για όλα».

Από την διοίκηση της Μπάγερν δεν έγινε κάποιο σχόλιο, το οποίο δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες μέρες ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένει ο γερμανικός Τύπος τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θα δεχθεί ο Γκουαρντιόλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ