9 σταρ δείχνουν τις ατέλειές τους: Ραγάδες, ακμή, παραπανίσια κιλά [εικόνες] - iefimerida.gr

9 σταρ δείχνουν τις ατέλειές τους: Ραγάδες, ακμή, παραπανίσια κιλά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Instagram συναντάς πολλές φυλές διάσημων γυναικών: εκείνες που θέλουν τα πάντα να είναι υπό έλεγχο, και κυρίως η εικόνα τους, κι εκείνες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μοιραστούν με τους θαυμαστές τους και τις πιο… ακαλαίσθητες στιγμές τους (για παράδειγμα, το πρωινό τους ξύπνημα).

Ακολουθώντας τη νέα τάση μάλιστα της… αποκαθήλωσης της «τέλειας γυναίκας» – και της αποκατάστασης της «αληθινής»- οι πιο τολμηρές δεν έχουν πρόβλημα να εστιάσουν με τον φακό του κινητού τους στα ψεγάδια τους και να δηλώσουν «να, είμαι κι εγώ μια κανονική γυναίκα».

Με αφορμή τις ραγάδες τις Chrissy Teigen, το joytv.gr βρήκε και μερικές ακόμα star που τόλμησαν να αποκαλύψουν τις ατέλειες τους:

Chrissy Teigen: Το διάσημο μοντέλο ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τον πρώτο λόγο είχαν οι… ραγάδες της. Το αποτέλεσμα; Η αποθέωση για την ακομπλεξάριστη σταρ!

9 σταρ δείχνουν τις ατέλειές τους: Ραγάδες, ακμή, παραπανίσια κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Lorde: H 18χρόνη τραγουδίστρια δεν δίστασε να ανεβάσει μια φωτογραφία της στην οποία, όπως η ίδια μας ενημερώνει, είναι με την κρέμα για την ακμή στο πρόσωπό της. H συγκεκριμένη selfie ήταν μια διαμαρτυρία για το photoshop στο οποίο είχε υποβάλλει φωτογραφίες της ένα περιοδικό για να καλύψει τα σπυράκια στο πρόσωπό της!

9 σταρ δείχνουν τις ατέλειές τους: Ραγάδες, ακμή, παραπανίσια κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Δείτε τις υπόλοιπες επτά σταρ που δείχνουν τις ατέλειές τους στο joytv.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ instagram ατέλειες ραγάδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ