Το Matsuhisa Athens καλωσορίζει την άνοιξη με Signature Cocktails και matsuhisa bites παρέα με υπέροχες μουσικές! - iefimerida.gr

Το Matsuhisa Athens καλωσορίζει την άνοιξη με Signature Cocktails και matsuhisa bites παρέα με υπέροχες μουσικές!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Matsuhisa Athens, ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της fusion γιαπωνέζικης κουζίνας όλο το χρόνο, καλωσορίζει την άνοιξη με μια σειρά από μουσικές βραδιές.

Κάθε Παρασκευή βράδυ απολαύστε φοβερά signature κοκτέιλ παρέα με πρωτότυπα “matsuhisa bites”, ακούγοντας υπέροχες μουσικές από τη γνωστή DJ και ραδιοφωνική παραγωγό Χριστίνα Γιαννοπούλου.

Κοκτέιλ και finger food συνδυάζονται ιδανικά στο πανέμορφο Martini Bar του Matsuhisa, με φόντο τον υπέροχο κόλπο της Βουλιαγμένης. Από την Παρασκευή 27 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή ταξιδέψτε με ωραίες μουσικές στο πιό όμορφο και προνομιακό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στη μαγική χερσόνησο του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Κοκτέιλ με “matsuhisa bites” €15

Λίγα λόγια για το Matsuhisa Athens

Ο Nobu, σε συνεργασία με το Astir Palace, δημιούργησε ένα από τα hip Matsuhisa εστιατόριά του προσθέτοντας στην αθηναϊκη γεύση ένα διαμάντι ποιότητας και απόλαυσης. Προσφέροντας την παγκοσμίου φήμης κουζίνα Nobu, το εστιατόριο Matsuhisa Athens έχει εισάγει στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας την ήρεμη δύναμη της Ιαπωνικής κουλτούρας καθώς και τη γοητεία της fusion φιλοσοφίας.

Ανακαλύψτε κι εσείς τις μοναδικές του γεύσεις, απολαμβάνοντας ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον με μαγευτική θέα Αιγαίου, από αυτά που μόνο το Astir Palace μπορεί να προσφέρει ακόμη και στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες του.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 8960510 ή επισκεφθείτε το: www.matsuhisaathens.com και www.astir-palace.com και https://www.facebook.com/MatsuhisaAthens?fref=ts & http://instagram.com/matsuhisa_athens

Astir Palace Resort
Arion Resort & Spa
The Westin Athens
Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη

Το Matsuhisa Athens καλωσορίζει την άνοιξη με Signature Cocktails και matsuhisa bites παρέα με υπέροχες μουσικές! | iefimerida.gr 0

MENU

Cocktail
1)PURPLE ORCHIDEI: DRY GIN, SLOE GIN, AGAVE SYRUP, GRAPEFRUIT JUICE
2) IBERIA: IRISH WHISKEY, RED & DRY VERMOUTH, BITTERS
3) CARBONATED NEGRONI: CAMPARI, DRY GIN, ITALIAN VERMOUTH, ORANGE BITTERS
4)MATCHA MARTINI: VODKA, MATCHA JAPANESE TEA, APPLE JUICE,LIME JUICE, CUCUMBER, FRESH GINGER, AGAVE SYRUP

Matsuhisa bites
Nasu Miso
Μελιτζάνα με σάλτσα Den Miso
Eggplant with Den Miso Sauce

Salad roll
Ρολό με πράσινα λαχανικά με Μatsuhisa dressing
Green veggies roll with Matsuhisa Dressing

Veggie Roll
Vegetarian Makimono
Makimono με λαχανικά

Rock Shrimps Tempura
Γαρίδες τεμπουρα με καυτερή σάλτσα
Prawns tempura with spice sauce

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Matsuhisa Athens κοκτέιλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ