Σε τεντωμένο σχοινί το Χρηματιστήριο -«Ασανσέρ» ο Δείκτης - iefimerida.gr

Σε τεντωμένο σχοινί το Χρηματιστήριο -«Ασανσέρ» ο Δείκτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεδρίαση για γερά νεύρα σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με εναλλαγή προσήμου... κάθε λίγο και λιγάκι.

Στην αρχή της συνεδρίασης ο Γενικός Δείκτης βρέθηκε σε αρνητικό έδαφος, και μάλιστα κάποια στιγμή υποχωρούσε μέχρι και πάνω από -1,50%. Και ενώ στη συνέχεια έδειξε να ανακάμπτει και να βρίσκει βηματισμό ανόδου, με ενίσχυση έως και 0,50%, πέρασε ξανά την... κόκκινη γραμμή και αυτή την ώρα (12:50) σημειώνει απώλειες της τάξης του -0,25%.

Ο τζίρος είναι και πάλι σε χαμηλά επίπεδα, δείγμα της αβεβαιότητας και της επιφυλακτικότητας που τηρούν οι επενδυτές έως ότου διαφανεί μια λύση στον ορίζοντα για το «ελληνικό ζήτημα», ενώ οι τράπεζες βρίσκονται για άλλη μία συνεδρίαση στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος - κυρίως πωλητών.

Οπως και να 'χει, είναι προφανές ότι αγορά παραμένει εγκλωβισμένη, εν μέσω σεναρίων και δημοσιευμάτων για χρεοκοπία, Grexit, δημοψήφισμα, τελεσίγραφα κ.ο.κ. Τα μηνύματα σαφώς δεν είναι αισιόδοξα, ωστόσο τα τρέχοντα επίπεδα ίσως αποτελέσουν δέλεαρ για κάποιους επενδυτές...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ