Τα ζώδια της Πέμπτης 16 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 16 Απριλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί βρίσκεστε σε μια περίοδο που τα οικονομικά σας είναι σε προτεραιότητα και γενικά μπορείτε να δράσετε επάνω σε αυτά. Όμως, σήμερα και αύριο αποφύγετε τις υπερβολές οι οποίες μπορούν να ζημιώσουν γενικά τις επιδιώξεις σας. Αν μάλιστα στα οικονομικά σας αναμιχθούν και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το αποτέλεσμα δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλό. Πάντως, αυτές τις ημέρες, δείξτε προσοχή σε αυτά τα δύο θέματα (οικονομικά και αγαπημένα πρόσωπα), ενώ οι φίλοι σας φαίνεται ότι σας στηρίζουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Μάρτιο. Οι Κριοί των τελευταίων ημερών επηρεάζεστε ήδη από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο και η οποία σας φέρνει νέα, πολύ σημαντικά ξεκινήματα!

Ταύρος
Η περίοδος αυτή δίνει την ευκαιρία σε εσάς τους Ταύρους να δράσετε, όμως, σήμερα, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22-24 Απριλίου θα πρέπει να προσέχετε, καθώς η επικοινωνία δεν ευνοείται, ειδικά μάλιστα αν, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχετε συζητήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος. Η αυριανή όψη Άρη –Δία δεν ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Μαΐου, καθώς φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα.Αποφύγετε να εμπλακείτε σε νομικές διαδικαστικές υποθέσεις όπως επίσης και τα επικίνδυνα σπορ.Ενδεχομένως να έχετε γενικότερα την βοήθεια των φίλων σας.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους σήμερα δεν είναι και η καλύτερα ημέρα για να έχετε μυστικές επαφές ή μυστικές συμφωνίες . Προσέχετε, είτε από κάποιους φίλους, είτε από το περιβάλλον σε χώρο συλλογικής δουλειάς, μπορεί τα σχέδιά σας να παρεμποδίζονται μυστικά. Υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς, ενώ γενικά γίνονται παρασκηνιακές ενέργειες οι οποίες μπορεί να σας ζημιώσουν. Όλα αυτά που σας λέω θα σας αποκαλυφθούν από τις 12 Μαΐου και μετά που ο Άρης θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα, σε μια κοινωνική εκδήλωση, μπορεί να προκύψουν σχέσεις και γνωριμίες πολύ σημαντικές για εσάς. Κάποιες αλλαγές στον χώρο της συλλογικής δουλειάς θα μπορούσαν να είναι προ των πυλών, ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 8 του μηνός. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα , όχι δυσάρεστα, έρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους, με την Σελήνη (κυβερνήτη πλανήτη σας) να είναι στους Ιχθύς, ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, για σπουδές και για νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις.Οι φίλοι είναι κοντά σας, όμως, σήμερα και αύριο, οι φίλοι σας μπορεί να σας ζημιώσουν οικονομικά. Προσέχετε. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας φέρνοντας προβλήματα στον επαγγελματικό σας χώρο ή στην κοινωνική σας ζωή. Ενώ μέχρι τώρα ήταν οι Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου που ήθελαν να κάνουν αλλαγές, τώρα και εσείς του τρίτου δεκαημέρου( όσοι έχετε γενέθλια από τις 10 Ιουλίου και μετά) νιώθετε την ανάγκη να περάσετε σε αλλαγές, να αποτινάξετε από πάνω σας οτιδήποτε σας πιέζει.

Λέων
Η μεθαυριανή Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς τους Λέοντες, επηρεάζοντας κυρίως όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, δημιουργώντας νέα και σημαντικά δεδομένα σε θέματα ταξιδιών, σπουδών ή και νομικών, διαδικαστικών υποθέσεων, ενώ ο Ουρανός εξακολουθεί να ανοίγει δρόμους σε εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Αυγούστου. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Αυγούστου, είστε έτοιμοι να κάνετε υπερβολές και λάθη, δείξτε λοιπόν μεγάλη προσοχή σε επαγγελματικό επίπεδο και σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα.Ενδεχομένως να έρθετε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα κύρους και αυτό βεβαίως δεν θα σας βγει σε καλό.Έχετε μια τάση να υπεραισιοδοξείτε αυτόν τον καιρό και αυτό είναι ζημιά για εσάς. Έτσι λοιπόν, εσείς που έχετε γενέθλια γύρω στις 6-8 Αυγούστου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Οι Λέοντες του Ιουλίου θα έχετε τη στήριξη και την βοήθεια των φίλων σας.

Παρθένος
Παρθένοι μου, αυτή είναι μια περίοδος που ευνοεί τα ταξίδια, τα θέματα σπουδών και τις νομικές διαδικαστικές σας υποθέσεις, χωρίς βεβαίως να λείπουν τα προβλήματα.Εάν αντιμετωπίζετε ένα νομικό ή διαδικαστικό θέμα, τις ημέρες αυτές θα έρθει στο προσκήνιο.Η συναισθηματική σας ζωή περνά μια περίεργη φάση αυτό το διάστημα. Προσέχετε.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για ένα οικονομικό θέμα που προκύπτει από τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, και το οποίο μάλιστα θα μπορούσε να έχει και νομική ή διαδικαστική χροιά.Συμπαρασταθείτε στα πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη και φροντίστε την υγεία τους. Οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου(όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 11 Οκτωβρίου) μπαίνετε τώρα σε μια περίεργη φάση, με τον Ουρανό απέναντί σας να σας δημιουργεί την ανάγκη να κάνετε αλλαγές, αλλαγές όμως που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσέχετε λοιπόν. Σήμερα, ένα θέμα εργασίας ή υγείας θα μπορούσε να επιλυθεί.Οικογενειακά θέματα δεν παύουν να υπάρχουν.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών επηρεάζεστε σήμερα από την Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς, αν και η συναισθηματική σας ζωή περνά κάποιες σημαντικές διακυμάνσεις! Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 4-6 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες καταστάσεις οι οποίες δημιουργούνται πάνω σε θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας, τους συνεργάτες σας ακόμη και με την επαγγελματική σας ζωή. Προσέχετε την υγεία σας και αποφύγετε νομικά και διαδικαστικά θέματα. Γενικά είστε σε μια φάση που δεν λείπει ο εκνευρισμός, να είστε λοιπόν προσεκτικοί. Σε οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με την εργασία, μπορεί να παρουσιαστούν απρόσμενες και πολύ σημαντικέ ευκαιρίες!

Τοξότης
Ένα οικογενειακό θέμα έρχεται τώρα στο προσκήνιο για εσάς τους Τοξότες, όμως, κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, μπορεί να εμποδίζει αυτή την περίοδο τα σχέδιά σας! Τα σχέδια αυτά είναι πραγματικά ιδανικά, και εν τέλει θα πραγματοποιηθούν, τις ημέρες όμως αυτές θα έχουν κάποια μικρά εμπόδια, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Δεκεμβρίου. Προσέχετε λοιπόν.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους η σημερινή ημέρα είναι κάπως περίεργη! Ενώ είστε έτοιμοι να δράσετε, να οργανωθείτε, να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας ώστε να επιτύχετε τις επιδιώξεις σας, από την άλλη πλευρά όμως έρχονται στο προσκήνιο θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά ακόμη και με την υγεία σας.Όσοι είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, ενώ τυχόν αναστατώσεις στον χώρο της εργασίας ή της υγείας σιγά σιγά καταλαγιάζουν.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου είστε σε μια ιδιαίτερα καλή φάση που μπορείτε να έρθετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Για όσους όμως είστε γεννημένοι περίπου στο διάστημα 31 Ιανουαρίου με 3 Φεβρουαρίου, μπορεί μια σχέση σας να περάσει κάποιες αναταράξεις εξαιτίας οικογενειακών ζητημάτων.Μην επιτρέπετε σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να παρεμβαίνουν στα οικογενειακά σας.Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε νομικές και διαδικαστικές σας υποθέσεις.Για τους Υδροχόους των τελευταίων ημερών ευνοούνται οι μετακινήσεις και οι συζητήσεις.

Ιχθείς
Ιχθύες μου, με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, προσπαθήστε να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας , δείξτε όμως προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Ενδεχομένως να υπάρξει ένταση στις επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για ένα οικονομικό ζήτημα.Προσέχετε τον τρόπο που οδηγείτε και που κινείστε γενικότερα.Ένα οικογενειακό ζήτημα σιγά σιγά καταλαγιάζει.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ