Ρέγκλινγκ: Το χρέος μπορεί να γίνει βιώσιμο χωρίς άλλο «κούρεμα» - iefimerida.gr

Ρέγκλινγκ: Το χρέος μπορεί να γίνει βιώσιμο χωρίς άλλο «κούρεμα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μόνος δρόμος για επιστροφή στη βιωσιμότητα του χρέους είναι οι συνεχείς μεταρρυθμίσεις σύμφωνα με τον Κλάους Ρέγκλινγκ.

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Ινστιτούτο Peterson στην Ουάσινγκτον, τόνισε πως η Ελλάδα κατάφερε να εξοικονομήσει δισεκατομμύρια χάρις στη διάρκεια ωρίμανσης των ομολόγων της και το χαμηλό κόστος δανεισμού.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Κλάους Ρέγκλινγκ«Με συνεχείς μεταρρυθμίσεις και με τα συνεχή οφέλη αυτού του μεγέθους κάθε χρόνο, η χώρα μπορεί να επιστρέψει σε ένα βιώσιμο χρέος, χωρίς να χρειαστεί άλλο "κούρεμα"».

Να θυμίσουμε, πως εχθές, Τρίτη, ο επικεφαλής του Μηχανισμού Σταθερότητας, σε δηλώσεις του στη πορτογαλική Diario de Noticias, είχε κάνει λόγο για μη κατανοητή λίστα μεταρρυθμίσεων από την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ