Κινητικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ - Η ομάδα των «53»… επιστρέφει με δημόσια εκδήλωση - iefimerida.gr

Κινητικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ - Η ομάδα των «53»… επιστρέφει με δημόσια εκδήλωση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κινητικότητα επικρατεί στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος και αυτή τη φορά δραστηριοποιείται -εκ νέου- η κίνηση των «53» του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε κάνει την εμφάνισή της τον Ιούνιο του 2014.

Η εν λόγω κίνηση διοργανώνει την Παρασκευή στις 7.30 μ.μ. (στο Αμφιθέατρο του 9,84) δημόσια εκδήλωση με θέμα «Ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση, το κράτος. Σχέδιο κοινωνικού μετασχηματισμού σε συνθήκες πολιτικών εκβιασμών και οικονομικής ομηρίας».

Η πρόσκληση φέρει τον τίτλο «Κίνηση των 53+», πράγμα που σημαίνει ότι αναμένεται να δώσουν το…παρών πολλά ακόμα στελέχη, ενώ στη συζήτηση θα μιλήσουν: ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αθανασίου, ο γραμματέας της ΚΟ Χρίστος Μαντάς, τα στελέχη Χριστόφορος Παπαδόπουλος και Ελένη Σταματάκη, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός διεθνών οικονομικών σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Στους «53» μετέχουν στελέχη της πλειοψηφίας με ευθεία αναφορά στην ηγεσία του κόμματος, μαζί με το κόμμα της Ανάσας, που προέρχεται από τις συνιστώσες ΑΚΟΑ και Ρόζα. Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα σημαντικό τμήμα της πλειοψηφίας που ασκεί ευγενικά μεν, αυστηρή δε, κριτική στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για κρίσιμες επιλογές.

Υπενθυμίζεται τέλος, πως -μεταξύ άλλων- το κείμενο των «53» υπέγραφαν τον περασμένο Ιούνιο, η νυν εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, ο νέος γραμματέας της ΚΕ Τάσος Κορωνάκης, οι υπουργοί κκ Τασία Χριστοδουλοπούλου, Θεανώ Φωτίου, και πολλοί ακόμη βουλευτές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ «53»
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ