Παπαδημούλης: Η άποψη του κ. Λαπαβίτσα δεν είναι θέση της κυβέρνησης - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Η άποψη του κ. Λαπαβίτσα δεν είναι θέση της κυβέρνησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η άποψη του κ. Λαπαβίτσα είναι προσωπική , δεν αποτελεί θέση της Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού ο οποίος έχει κάνει λόγο για έναν έντιμο συμβιβασμό», δήλωσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Εμφανίστηκε παράλληλα στις δηλώσεις του στα Parapolitika FM αισιόδοξος ότι «θα υπάρχουν αποτελέσματα στη διαπραγμάτευση καθώς υπάρχει κοινό συμφέρον για λύση και όχι ρήξη» τονίζοντας ότι «και στο παρελθόν υπήρξαν πάνω από 100 δημοσιεύματα που μιλούσαν για καταστροφές στη χώρα αλλά διαψεύστηκαν».

Για το μεταναστευτικό ο κ.Παπαδημούλης χαρακτήρισε «αναγκαία την αλλαγή στη συμφωνία Δουβλίνο 2 και 3» καλώντας τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ως αρμόδιο επίτροπο «να αντιμετωπίσει το θέμα ευρωπαϊκά , καταθέτοντας προτάσεις για αλλαγές».

Παράλληλα, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Βασίλη Κικίλια τονίζοντας «έχει σκοπό την ψηφοθηρία με αιχμή τις δηλώσεις που έκανε ο βουλευτής της ΝΔ περί κράτους μπάχαλου. Καλό θα ήταν να κοιτάνε κάποιοι την καμπούρα τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ