Ντε Γκίντος (Ισπανός ΥΠΟΙΚ): Η Ελλάδα έχει επικοινωνιακό πρόβλημα -Δεν έκανε πολλούς φίλους - iefimerida.gr

Ντε Γκίντος (Ισπανός ΥΠΟΙΚ): Η Ελλάδα έχει επικοινωνιακό πρόβλημα -Δεν έκανε πολλούς φίλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για έλλειψη επικοινωνιακής τακτικής από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης κάνει λόγο ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών Λουίς Ντε Γκίντος.

Μιλώντας στο ισπανικό ραδιόφωνο Cadena Ser, ο «τσάρος» της ισπανικής οικονομίας ανέφερε πως η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να κάνει πολλούς φίλους με τον τρόπο που χειρίζεται την κατάσταση και τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους της.

Επ' αυτού, τόνισε πως η Αθήνα φαίνεται να έχει ένα επικοινωνιακό πρόβλημα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ελληνική οικονομία δεν είναι και τόσο καλή».

Πάντως, έσπευσε να τονίσει ότι «βρισκόμαστε όλοι στην ίδια βάρκα με την Ελλάδα», εννοώντας πως όλοι θέλουν την Ελλάδα εντός Ευρωζώνης, καθώς ένα πιθανό ρήγμα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη θα είχε αρνητικές συνέπειες για την ένωση και το ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λουίς ντε Γκίντος ευρώ Ευρωζώνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ