15χρονος περπατούσε στην Εθνική Οδό: Ξεκίνησε από την Πάτρα για την Αθήνα για να βρει τους γονείς του - iefimerida.gr

15χρονος περπατούσε στην Εθνική Οδό: Ξεκίνησε από την Πάτρα για την Αθήνα για να βρει τους γονείς του

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοντά σε συγγενικά του πρόσωπα βρίσκεται πλέον ο ανήλικος που το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα εντοπίστηκε να περπατά στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ο 15χρονος που διαμένει με θείους του στην Πάτρα, αποφάσισε άγνωστο όμως ακόμα για ποιο λόγο, να ταξιδέψει με τα πόδια μέχρι την Αθήνα όπου βρίσκονται οι γονείς του για να τους συναντήσει.

Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι της Ευρείας Παράκαμψης της Ολυμπίας Οδού «πάγωσαν» όταν είδαν ένα μικρό αγόρι να περπατά μόνο του στο οδόστρωμα, καθώς ο κίνδυνος ατυχήματος ήταν ορατός.

Αμέσως, δόθηκε σήμα σε πλήρωμα οχήματος που πραγματοποιεί περιπολίες κατά μήκος της Οδού, το οποίο προσέγγισε τον 15χρονο και τον μετέφερε στο Κέντρο Ελέγχου της Περιμετρικής.

Στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε περιπολικό το οποίο παρέλαβε τον 15χρονο και τον μετέφερε στο 1ο Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας. Από εκεί, τον παρέλαβε ο θείος του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 15χρονος πόδια Πάτρα Αθήνα γονείς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ