Νέα ένταση στη Βουλή με την Βασιλική Λέβα του ΣΥΡΙΖΑ: Η αναφορά σε Μπακογιάννη - Τεμπονέρα που έφερε αντιδράσεις - iefimerida.gr

Νέα ένταση στη Βουλή με την Βασιλική Λέβα του ΣΥΡΙΖΑ: Η αναφορά σε Μπακογιάννη - Τεμπονέρα που έφερε αντιδράσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η ένταση στη Βουλή από τις τοποθετήσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το ζήτημα των καταδικασμένων για τρομοκρατία.

Το βράδυ της Τρίτης η Βασιλική Λέβα έκανε αναφορά στον Παύλο Μπακογιάννη σχολιάζοντας ότι «Κι άλλοι είχαν πατεράδες. Κι ο Τεμπονέρας είχε πατέρα», ενώ, απευθυνόμενη στους βουλευτές της αντιπολίτευσης μίλησε για τον δικό της πατέρα τονίζοντας ότι ο βασανιστής του τον ρώτησε πόσα παιδιά είχε.

Η αίθουσα πάντως πήρε «φωτιά» όταν τον λόγο έλαβε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης ο οποίος, αναφερόμενος στη στάση της ΝΔ για το νομοσχέδιο για τις φυλακές, σημείωσε ότι «συνεχίζει να συμπεριφέρεται όπως οι δήμιοι της χούντας».

Μετά από παρέμβαση του προέδρου της επιτροπής, Μιχάλη Κριτσωτάκη, η κατάσταση εκτονώθηκε, ενώ και ο ίδιος ο κ. Μηταφίδης ανασκεύασε λέγοντας ότι υπήρξε συγκρατούμενος με ανθρώπους που βρίσκονταν στον ιδεολογικό χώρο της ΝΔ και εξηγώντας ότι «δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε σε κρατούμενους όπως τα δικτατορικά καθεστώτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τρομοκρατία Βασιλική Λέβα ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ