Λιντζέρης: «Τώρα είναι η ώρα για μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ» - iefimerida.gr

Λιντζέρης: «Τώρα είναι η ώρα για μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν σκοπεύει να καταψηφίσει την κυβέρνηση στα επερχόμενα κρίσιμα νομοσχέδια ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Λιντζέρης, ωστόσο δηλώνει ότι τώρα είναι η κρίσιμη ώρα για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές που διακυβεύονται για το μέλλον της χώρας, τη βιωσιμότητα ή μη της χώρας,» δήλωσε κ. Λιντζέρης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ και επέμεινε στη θέση του για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

«Θυμάστε ότι είχε πει από βήματος Βουλής ο κ. Παπανδρέου "Αντώνη άσε για αργότερα"; Πιστεύω ότι το αργότερα είναι τώρα, γιατί αύριο θα είναι αργά- αν χθες ήταν νωρίς, αύριο θα είναι αργά. Τώρα είναι η κρίσιμη ώρα. Αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει εφ' όλης της ύλης, χωρίς προαπαιτούμενα και χωρίς προϋποθέσεις, με μόνη προϋπόθεση πώς θα σώσουμε την πατρίδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ