Προσγείωση θρίλερ -Βoeing κυριολεκτικά διαλύθηκε μόλις άγγιξε το έδαφος [εικόνες] - iefimerida.gr

Προσγείωση θρίλερ -Βoeing κυριολεκτικά διαλύθηκε μόλις άγγιξε το έδαφος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν τη Δευτέρα 59 επιβάτες και οκτώ μέλη πληρώματος boeing 737-800 των ινδικών αερογραμμών Jet Airways. Το αεροπλάνο τους κυριολεκτικά διαλύθηκε κατά τη διάρκεια της προσγείωσης.

Συγκεκριμένα, το boeing μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Khajurahο στην Ινδία, άρχισε να γέρνει από τη μία πλευρά, ενώ ο αριστερός κινητήρας άρχισε να κουνιέται και να αποκολλάται.

Μόλις ο πιλότος κατάφερε να ακινητοποιήσει το αεροσκάφος διέταξε αμέσως την εκκένωσή του για λόγους ασφαλείας. Οι επιβάτες βγήκαν από αυτό μέσα από τις τσουλήθρες διαφυγής και όπως ήταν φυσικό επικράτησε πανικός.

Η εταιρεία, στην ανακοίνωση που εξέδωσε λίγα λεπτά μετά το περιστατικό ανέφερε ότι υπήρξε ένα «τεχνικό πρόβλημα στον μηχανισμό προσγείωσης» και διέψευσε τα περί φωτιάς που φημολογούνταν ότι είχε ξεσπάσει στο αεροπλάνο, αν και επιβάτες του αεροσκάφους δήλωσαν πως είδαν καπνό έξω από το Boeing, όταν η αριστερή πλευρά του άρχισε να καταρρέει.

Οι επιβάτες συνέχισαν το ταξίδι τους στο Νέο Δελχί με άλλο αεροσκάφος, ενώ φωτογραφίες από το αεροδρόμιο και το Boeing έδωσε στη δημοσιότητα ένας Ινδός δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jet Airways Boeing αεροπλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ