Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Ντουρμάζ - Προλαβαίνει τον τελικό Κυπέλλου - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Ντουρμάζ - Προλαβαίνει τον τελικό Κυπέλλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Τζίμι Ντουρμάζ για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του με την ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο πλάγιος μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων είχε δηλώσει ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου αλλά και τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν στο πρωτάθλημα και φαίνεται ότι τελικά τα κατάφερε. Ο Σουηδός άσος είχε τραυματιστεί στον αγώνα του ΟΑΚΑ στο γόνατο και ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου έκαναν λόγο για απουσία οκτώ εβδομάδων, αυτός επέστρεψε νωρίτερα δίνοντας μια έξτρα λύση στον Βίτορ Περέιρα.

Σε αντίθεση με τον Ντουρμάζ, ο Κώστας Μήτρογλου αλλά και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί προπονήθηκαν ατομικά κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός τζιμι ντουρμαζ προπόνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ