Πέταξε για την πρώτη μάχη ο Παναθηναϊκός στη Ρωσία - Αισιοδοξία για πρόκριση στο Final-4 - iefimerida.gr

Πέταξε για την πρώτη μάχη ο Παναθηναϊκός στη Ρωσία - Αισιοδοξία για πρόκριση στο Final-4

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη Ρωσία και συγκεκριμένα τη Μόσχα πέταξε ο Παναθηνααϊκός όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (Τρίτη 14/5) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.

Η μεγάλη μάχη ξεκινά. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Ρωσία όπου θα αντιμετωπίσει στους πρώτους δύο κρίσιμους αγώνες την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με στόχο να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από τα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς. Ο Νίκος Παππάς εμφανίστηκε αισιόδοξος και με αυτοπεποίθηση κατά την αναχώρηση της ομάδας τονίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτόν και τους συμπαίκτες του το αποτέλεσμα των πρώτων δύο αγώνων αλλά αποκλειστικά η πρόκριση στο Final-4.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Η ΤΣΣΚΑ δείχνει να υπερτερεί, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα παλέψουμε και ότι δεν έχουμε τις πιθανότητές μας. Υπό τις συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή θα είμαστε ικανοποιημένοι αν στο τέλος της σειράς σε δύο εβδομάδες θα έχουμε προκριθεί στο Final 4. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα πάρουμε νίκη στη Μόσχα. Αν θα γυρίσουμε με 2-0 ή με 0-2 ή αν θα προκριθούμε στο πέμπτο παιχνίδι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προκριθούμε στο Final 4. Αυτό είναι το βασικό. Αγωνιστικά ξέρουμε ποια είναι η ΤΣΣΚΑ και ειδικά μέσα στην έδρα της πόσο ισχυρή είναι, όμως εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ευρωλίγκα Νίκος Παππάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ