Η κυβέρνηση απαντάει στην Bild για τις πρόωρες εκλογές: Σενάρια φαντασίας... - iefimerida.gr

Η κυβέρνηση απαντάει στην Bild για τις πρόωρες εκλογές: Σενάρια φαντασίας...

EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν παίρνουμε στα σοβαρά σενάρια φαντασίας» διαρρέουν κυβερνητικές πηγές απαντώντας στην γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία έκανε λόγο για σχέδιο πρόωρων εκλογών στο άμεσο μέλλον.

Κυβερνητικές πηγές διέψευσαν το δημοσίευμα σχολιάζοντας ότι πρόκειται για σενάρια φαντασίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η απάντηση, μέσω Twitter, του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδροου του ΕΚ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Η κυβέρνηση έχει σαφή εντολή για διαπραγμάτευση κ κοινά αποδεκτή λύση κ όχι για νέες εκλογές. Η Bild φτιάχνει και πάλι σενάρια σκοπιμότητας», έγραψε.

Λίγη ώρα αργότερα το Μέγαρο Μαξίμου, με άτυπη ενημέρωση, έκανε λόγο για «σενάρια» τονίζοντας ότι:

«Για ακόμα μια φορά επανέρχονται σενάρια περί εκλογών. Η λαϊκή νομιμοποίηση που τυγχάνει η πολιτική της κυβέρνησης αποτελεί και την καλύτερη απάντηση σε αυτά τα σενάρια.

Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την αναζήτηση μιας αμοιβαία επωφελούς λύσης, τηρώντας τη λαϊκή εντολή, και αφήνουμε τους άλλους να απεργάζονται ό,τι σενάρια τους κάνουν να νιώθουν καλύτερα».

Υπενθυμίζεται ότι η Bild, σε δημοσίευμά της, αναφέρει πως η ελληνική κυβέρνηση έχει μυστικό σχέδιο για εκλογές σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα, επικαλείται και δηλώσεις υπουργού (χωρίς να τον κατονομάζει) ο οποίος δηλώνει «δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυβέρνηση Bild πρόωρες εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ