Κέρδισε την ενδοοικογενειακή σύγκρουση η Λε Πεν: Δεν κατεβαίνει υποψήφιος ο πατέρας της - iefimerida.gr

Κέρδισε την ενδοοικογενειακή σύγκρουση η Λε Πεν: Δεν κατεβαίνει υποψήφιος ο πατέρας της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζαν Μαρί Λε Πεν γνωστοποίησε ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις περιφερειακές εκλογές που αναμένεται να διεξαχθούν το Δεκέμβριο του 2015.

Ο ιδρυτής του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας, Εθνικού Μετώπου, έκανε γνωστή την απόφασή του στον απόηχο μιας καταστροφικής για την εικόνα του κόμματος δημόσιας αντιπαράθεσης με την κόρη του Μαρίν Λε Πεν, νύν προέδρου του FN, που είχαν πυροδοτήσει οι προκλητικές δηλώσεις του σχετικά με τους θαλάμους αερίων των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Ερωτηθείς από το Le Figaro Magazine σχετικά με το ενδεχόμενο μιας υποψηφιότητας στην περιφέρεια Προβάνς Αλπ Κοτ ντ’ Αζούρ στη νοτιοανατολική Γαλλία, εκείνος απάντησε: «Οχι, ακόμα κι αν πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος υποψήφιος».

Ο Λε Πεν υποστήριξε ότι η καλύτερη υποψήφια προκειμένου να τον αντικαταστήσει στους εκλογικούς καταλόγους της περιφέρειας θα ήταν η εγγονή του, Μαριόν Μαρεσάλ Λε ΠΕν.

Σε ερώτηση για το πως αισθάνεται που η κόρη του και στελέχη του κόμματος καταδίκασαν τις δηλώσεις του ο Λε Πεν είπε στην ακροδεξιά εφημερίδα Rivarol: «Προδίδεσαι μόνο από τους δικούς σου ανθρώπους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζαν Μαρί Λεπέν Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ