Τσίπρας: Αυτή είναι η δική μας Ανάσταση -Εχουμε ήδη κάνει την αρχή - iefimerida.gr

Τσίπρας: Αυτή είναι η δική μας Ανάσταση -Εχουμε ήδη κάνει την αρχή

(EUROKINISSI/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φετινή Ανάσταση είναι ξεχωριστή, τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του για το Πάσχα, με το οποίο ευχήθηκε στους Ελληνες.

Η Ανάσταση φέρνει μαζί της την αναγέννηση της ελπίδας του λαού για ένα καλύτερο αύριο. Ενα αύριο που ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα, σημειώνει ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του.

«Αυτή είναι η δική μας Ανάσταση. Είναι η Ανάσταση όλων μας, που έχουμε πάρει την απόφαση να σταθούμε όρθιοι, να κοιτάξουμε ψηλά και, ενωμένοι, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της συγκυρίας», αναφέρει ακόμη ο κ. Τσίπρας.

Το μήνυμα της σημερινής γιορτής είναι μήνυμα ζωής και δικαιοσύνης που ακούγεται από την Ελλάδα στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο, υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός, που καταλήγει: «Εχουμε κάνει ήδη τη μεγάλη αρχή. Έχουμε το δικαίωμα και τη δυνατότητα να φτάσουμε ως το τέρμα. Η άνοιξη της δημιουργίας πρέπει να δώσει τέλος στον χειμώνα της παραίτησης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ