Επεισοδιακή Ανάσταση στην Πάτρα -«Πόλεμος» ανάμεσα σε ιερείς και φιλόζωους για ένα αρνί - iefimerida.gr

Επεισοδιακή Ανάσταση στην Πάτρα -«Πόλεμος» ανάμεσα σε ιερείς και φιλόζωους για ένα αρνί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πασχαλινό έθιμο, το οποίο τηρεί ο ιερός ναός Αποστόλου Παύλου στην Πάτρα, στάθηκε η αφορμή για μία... επεισοδιακή Ανάσταση.

Ενα αρνί αποτέλεσε το λόγο που κοντραρίστηκαν φιλόζωοι και ιερείς. Ο συγκεκριμένος ναός συνηθίζει να προσφέρει ένα ζωντανό αρνί σε μία οικογένεια μετά από κλήρωση. Μόνο που αυτό που επελέγη φέτος ήταν δεμένο στον εξώστη που είχε στηθεί στον περίβολο της εκκλησίας για τη λειτουργία.

Φιλόζωοι αντέδρασαν σε αυτό που χαρακτήρισαν κακοποίηση, καθώς το ζώο περίμενε μοιραία την τύχη του. Μάλιστα, σύμφωνα με το patratimes, στην εκκλησία κλήθηκε και η αστυνομία, καθώς οι φιλόζωοι ήθελαν να υποβάλουν μηνύσεις, χαρακτηρίζοντας το έθιμο απαράδεκτο. Αν και πρότειναν στους ιερείς να πληρώσουν εκείνοι το ποσό που ζητούσε ο βοσκός, και η οικογένεια στην οποία είχε κληρωθεί το ζώο να αγοράσει κρέας από το κρεοπωλείο, εκείνοι αρνήθηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα Φιλόζωοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ