Πρόκληση από την Τουρκία: Αναγνώστηκε το Κοράνι στο προαύλιο της Αγίας Σοφίας -Ανήμερα της Μ. Παρασκευής - iefimerida.gr

Πρόκληση από την Τουρκία: Αναγνώστηκε το Κοράνι στο προαύλιο της Αγίας Σοφίας -Ανήμερα της Μ. Παρασκευής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά εδώ και 85 χρόνια αναγνώστηκαν αποσπάσματα του Κορανιού στο προαύλιο της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, όπως μετέδωσαν σήμερα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Χθες Μ. Παρασκευή το βράδυ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναγνώστηκε στο προαύλιο της Αγίας Σοφίας απόσπασμα του Κορανίου στη διάρκεια των εγκαινίων έκθεσης με τίτλο «Η αγάπη του προφήτη» και θέμα τον προφήτη Μωάμεθ.

Στα εγκαίνια ήταν παρόντες πολλοί Τούρκοι αξιωματούχοι, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων Μεχμέτ Γκορμέζ.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, την ανάγνωση του Κορανίου έκανε ο Αλί Τελ, ιμάμης του τεμένους Αχμέτ Χαμντί Αξεκί της Άγκυρας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωνσταντινούπολη Αγία Σοφιά κοράνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ