Η Τζένη Χειλουδάκη ντύνεται νυφούλα - iefimerida.gr

Η Τζένη Χειλουδάκη ντύνεται νυφούλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πριν από πολλά χρόνια αρνήθηκα την πρόταση γάμου ενός εισαγγελέα αλλά τότε δεν ήμουν έτοιμη για γάμο. Για να το κάνω τώρα σημαίνει πως έχω βρει τον κατάλληλο άνθρωπο», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso η Τζένη Χειλουδάκη, η οποία στις 28 Σεπτεμβρίου θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Αρκετά χρόνια μετά τη σχέση της με τον εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο, η Τζένη Χειλουδάκη δηλώνει ότι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ποδοσφαιριστή, με τον οποίο είναι έτοιμη να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της.

«Είναι ένα υπέροχο παιδί και γι΄αυτό αποφάσισα να παντρευτώ. Θα ήθελα να κάνω ένα γάμο ανοιχτό, με τους γονείς μου, τους φίλους μου, αλλά δεν μπορώ να συζητάνε το όνομα μου όπως παλιά. Είμαι πλέον 43 ετών και δεν πρόκειται να ξανακάνω τα λάθη του παρελθόντος», ανέφερε στην εφημερίδα η Τζένη.

«Έχω χορτάσει από εξώφυλλα και δημοσιότητα. Δεν μπορώ τα κανάλια και τις συζητήσεις επί συζητήσεων γύρω από το άτομό μου. Τώρα βλέπω σε βίντεο όλα εκείνα τα παρελθόντος, στα οποία πρωταγωνιστούσα, και ντρέπομαι. Οτιδήποτε αφορά την προσωπική μου ζωή πλέον θα το κρατάω μυστικό.», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ