Καταγγελίες από καθηγητή του ΕΜΠ: Κρησφύγετο αναρχικών και χώρος παρασκευής εκρηκτικών τα υπόγεια του Πολυτεχνείου - iefimerida.gr

Καταγγελίες από καθηγητή του ΕΜΠ: Κρησφύγετο αναρχικών και χώρος παρασκευής εκρηκτικών τα υπόγεια του Πολυτεχνείου

Frangiskos Samsas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αποκαλύψεις προέβη ο καθηγητής και μέλος του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Κίμων Χατζημπίρος, ο οποίος τόνισε πως τα υπόγεια του Πολυτεχνείου είναι ορμητήρια των αντιεξουσιαστών, στα οποία γίνεται η δημιουργία των εκρηκτικών που εκτοξεύουν.

«Είναι και κρησφύγετα και χώροι παρασκευής υλικών που χρησιμοποιούνται εκτός των κτιρίων του Πολυτεχνείου, είναι ορισμένοι θύλακες μέσα στο Ιδρυμα κυρίως σε κάποια υπόγεια», κατήγγειλε ο καθηγητής σε δηλώσεις του στο Mega και συνέχισε:

«Ακόμα και οι Πρυτανικές αρχές δεν έχουν πρόσβαση είναι άβατα. Τα παλιά κλειδιά ίσως δεν έχουν σημασία αλλά έχουν μπει καινούργια λουκέτα και άλλοι μηχανισμοί».

Ο καθηγητής αναφέρθηκε στα πρόσφατα επεισόδια στο Πολυτεχνείο, με τους αντιεξουσιαστές να εκτοξεύουν αμέτρητες βόμβες μολότωφ, πέτρες και μάρμαρα προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

Η κατάληψη στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ συνεχίζεται για 11ημέρα, με την διοικητική λειτουργία του Πανεπιστημίου να έχει παραλύσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Πολυτεχνείο καταγγελίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ