Παίκτριες ριάλιτι προκαλούν σάλο με την εμφάνισή τους -Εχασαν δεκάδες κιλά και έφτασαν στα όρια της ανορεξίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Παίκτριες ριάλιτι προκαλούν σάλο με την εμφάνισή τους -Εχασαν δεκάδες κιλά και έφτασαν στα όρια της ανορεξίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έγιναν γνωστές από τη συμμετοχή τους στο βρετανικό ριάλιτι Geordie Shore, με την οποία προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων για την προκλητική τους συμπεριφορά.

Σήμερα όμως, απασχολούν τον βρετανικό τύπο, για ένα εντελώς διαφορετικό λόγο που έχει να κάνει με την εμφάνισή τους.

Με παραπανίσια κιλά, που δεν μπορούσαν να καλύψουν σε καμία περίπτωση τα μικροσκοπικά ρούχα που φορούσαν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, οι πρωταγωνίστριές του μπήκαν αρκετές φορές στο στόχαστρο.

Αυτή τη φορά όμως, έστρεψαν τα φώτα της δημοσιότητας για μία ακόμα φορά πάνω τους για τις λεπτές τους σιλουέτες που προέκυψαν μετά από εξαντλητικές δίαιτες.

Παίκτριες ριάλιτι προκαλούν σάλο με την εμφάνισή τους -Εχασαν δεκάδες κιλά και έφτασαν στα όρια της ανορεξίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το πριν και το μετά της Σάρλοτ Κόσμπι

Τελευταίο «κρούσμα», η Σάρλοτ Κόσμπι. Η τηλεοπτική περσόνα από το Σάντερλαντ, προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια των φαν της εξαιτίας μίας φωτογραφίας που πόσταρε στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε αυτή εμφανώς αδυνατισμένη, κατά 16 κιλά, οδήγησε πολλούς στο συμπέρασμα ότι μάλλον το έχει παρακάνει με τη δίαιτα. «Σας εγγυώμαι ότι λιμοκτονεί για να δείχνει έτσι», αναφέρει σχόλιο στο Instagram.

Η Σάρλοτ όμως δεν ήταν η μοναδική κάτοικος του σπιτιού όπου έγιναν τα γυρίσματα του Geordie Shore που έχασε κιλά. Κάποιες από τις συγκατοίκους της έχουν χάσει και αυτές αρκετά.

Παίκτριες ριάλιτι προκαλούν σάλο με την εμφάνισή τους -Εχασαν δεκάδες κιλά και έφτασαν στα όρια της ανορεξίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα από το πρόγραμα που ακολουθεί η Βίκυ Πάτισον

Η Βίκυ Πάτισον, η Χόλι Χάγκαν και η Μάρνι Σίμπσον, δεν ντρέπονται να δείξουν τα νέα σώματά τους και τα επιδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία. Η Βίκυ ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες στο Instagram στο οποίο έχει 1,6 εκατομμύρια followers για να δείξει τα αποτελέσματα της δίαιτάς της, ενώ η Χόλι και η Μάρνι ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες στις οποίες συχνά φοράνε μόνο τα μαγιό τους ή τα μικροσκοπικά ρούχα τους.

«Το γεγονός ότι βρίσκονται στη δημοσιότητα τους ασκεί υπερβολικά μεγάλη πίεση και είναι κατανοητό να θέλουν να δείχνουν όμορφες, αυτό όμως μπορεί να τις ωθήσει σε ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες. Εξαιτίας αυτής της πίεσης η απώλεια βάρους μπορεί να προχωρήσει πολύ μακριά πολύ γρήγορα», δηλώνει στη Daily Mail η δρ Μέριλιν Γκλένβιλ.

Παίκτριες ριάλιτι προκαλούν σάλο με την εμφάνισή τους -Εχασαν δεκάδες κιλά και έφτασαν στα όρια της ανορεξίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Χόλι Χάγκαν κατά τη διάρκεια του Geordie Shore

Παίκτριες ριάλιτι προκαλούν σάλο με την εμφάνισή τους -Εχασαν δεκάδες κιλά και έφτασαν στα όρια της ανορεξίας [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Χόλι σήμερα

Παρόλα αυτά δύο από τα κορίτσια του Geordie περνάνε στην αντεπίθεση. «Αυτό που πραγματικά με εκνευρίζει είναι το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα που διαβάζω είναι του στυλ «Η Χόλι έχασε 19 κιλά σε ένα μήνα» κάτι που δίνει τόσο λανθασμένη εντύπωση στα κορίτσια που το διαβάζουν και τα οποία μπορεί να σκέφτονται «Ναι, μπορώ να χάσω 19 κιλά σε ένα μήνα», δήλωσε η Χόλι στο BBC.

Παίκτριες ριάλιτι προκαλούν σάλο με την εμφάνισή τους -Εχασαν δεκάδες κιλά και έφτασαν στα όρια της ανορεξίας [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Η Μάρνι Σίμπσον

Η Σάρλοτ επίσης αρνήθηκε ότι έχασε τα περιττά της κιλά μόνο και μόνο για το νέο της DVD. «Δυστυχώς, έβαλα κάποια κιλά επειδή πάρταρα, έπινα, έτρωγα απ΄έξω και είχα διαφορετικό φίλο κάθε βράδυ», δήλωσε.
«Δεν ξέρω γιατί ποτέ θα ήθελα να πάρω κιλά και να δείχνω χοντρή και άσχημη. Γιατί θα ήθελε ποτέ κανείς να το κάνει αυτό; Είναι χαζό και που το λέει ο κόσμος».

Για την ιστορία:

  • Η δίαιτα που ακολούθησε η Σάρλοτ δεν ήταν και η πιο συμβατική. Όπως αποκάλυψε η φίλης της Βίκι, τρώει μόνο τρεις κονσέρβες την ημέρα και άρχισε να γυμνάζεται εντατικά και έβγαλε μία σειρά με dvd γυμναστικής που ξεπουλάνε.
  • Η Χόλι γυμνάζεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα με τον προσωπικό της γυμναστή και ακολουθεί μία δίαιτα μειωμένων θερμίδων.
  • Η Βίκυ ως εκ θαύματος κατάφερε να επιβιώσει από μία μακρά περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες γρήγορου φαγητού. Έπειτα από δική της πίεση τα μενού στα ριάλιτι που συμμετέχει και όπου γενικά βρίσκεται είναι πιο υγιεινά, ενώ κυκλοφόρησε και dvd με το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολούθησε το οποίο τη βοήθησε να χάσει 19 κιλά. Δυστυχώς, για την ίδια άλλαξε η εικόνα του στήθους της και αναγκάστηκε να το φτιάξει.
  • Η Μάρνι που ήταν αδύνατη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων φαίνεται να έβαλε κιλά μετά το τέλος του Geordie Shore, ενώ όπως δήλωσε ξεκίνησε δίαιτα γιατί ζήλεψε τις συμπρωταγωνίστριές της και επειδή δεχόταν αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της στο Twitter. Έχασε 7 κιλά σε ένα μήνα.
Παίκτριες ριάλιτι προκαλούν σάλο με την εμφάνισή τους -Εχασαν δεκάδες κιλά και έφτασαν στα όρια της ανορεξίας [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Παίκτριες ριάλιτι προκαλούν σάλο με την εμφάνισή τους -Εχασαν δεκάδες κιλά και έφτασαν στα όρια της ανορεξίας [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Παίκτριες ριάλιτι προκαλούν σάλο με την εμφάνισή τους -Εχασαν δεκάδες κιλά και έφτασαν στα όρια της ανορεξίας [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Geordie Shore δίαιτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ