«Είμαι με έναν ηλίθιο» -Η φωτογραφία που κάνει τον Πρόεδρο του Εκουαδόρ να κλαίει [εικόνες] - iefimerida.gr

«Είμαι με έναν ηλίθιο» -Η φωτογραφία που κάνει τον Πρόεδρο του Εκουαδόρ να κλαίει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος ηγέτης θα έλεγε «όχι» σε ένα αγοράκι για μια φωτογραφία; Ατυχώς στην περίπτωσή του, ο Πρόεδρος του Εκουαδόρ δεν κοίταξε τι έγραφε η μπλούζα του παιδιού πριν το κάνει.

Ο Rafael Correa, ντυμένος κάζουαλ, φωτογραφίζεται με ένα παιδί και έχει περάσει το μπράτσο στον λαιμό του. Αλλά το μπλουζάκι του παιδιού γράφει «Είμαι με έναν ηλίθιο», στα αγγλικά. Η φράση έχει μάλιστα και ένα βέλος που δείχνει προς τον Πρόεδρο της χώρας.

«Είμαι με έναν ηλίθιο» -Η φωτογραφία που κάνει τον Πρόεδρο του Εκουαδόρ να κλαίει [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Μόλις η φωτογραφία ανέβηκε στα social media έγινε viral σε λίγα λεπτά. Αναρίθμητα σχόλια συνόδευαν τη φωτό, τα περισσότερα εναντίον του Προέδρου.
Η μητέρα του παιδιού αναγκάστηκε να ανεβάσει ένα δικό της μήνυμα ζητώντας να αφήσουν ήσυχο το αγοράκι της και υποστήριξε ότι δεν ήξερε τι έγραφε η μπλούζα του στα αγγλικά. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος εξαπέλυσε τους δικούς του ακολούθους στα social media που τον στήριζαν με τα μηνύματά τους και με το hashtag #WeAreWithYouMashi (Mashi είναι το όνομα που χρησιμοποιεί ο Πρόεδρος στο Τwitter) ξεπέρασαν σε χτυπήματα τους αντιπάλους του.

«Είμαι με έναν ηλίθιο» -Η φωτογραφία που κάνει τον Πρόεδρο του Εκουαδόρ να κλαίει [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόεδρος Εκουαδόρ ηλίθιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ