Βρετανίδα γέννησε τους θείους της: Εγινε παρένθετη μητέρα για τη μητέρα της [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρετανίδα γέννησε τους θείους της: Εγινε παρένθετη μητέρα για τη μητέρα της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απίστευτη ιστορία έρχεται από τη Βρετανία, όπου μία γυναίκα έγινε μητέρα των.. θείων της. Συγκεκριμένα, η Ελεν Μπράουν δέχθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα για την ίδια της τη μητέρα, γεννώντας τα δίδυμα που θα ήταν η θεία και ο θείος της.

Η Ελεν όταν γέννησε την Ρουθ και τον Αλεξ ήταν ήδη ανύπαντρη μητέρα, αφού είχε τότε μία κόρη 5 χρονών, την Μάντι. Τώρα, 12 χρόνια μετά, που η κόρη της έχει σχεδόν ενηλικιωθεί και οι θείοι της βρίσκονται στην εφηβεία, αποκαλύπτει στην Daily Mail την παράξενη οικογένεια της.

Πρακτικά η Ελεν έχει γεννήσει και τα τρία παιδιά της φωτογραφίας, αλλά μόνο η Μάντι είναι κόρη της. Στην περίπτωση του Αλεξ και της Ρουθ, η Ελεν λειτούργησε ως παρένθετη μητέρα για την μητέρα της Τζένη. Η Ελεν χρησιμοποίησε τα δικά της ωράρια, τα οποία γονιμοποίησε με το σπέρμα του πατριού του Τόνι. Έτσι, βιολογικά, τα δίδυμα Άλεξ και Ρουθ είναι ετεροθαλή αδέλφια της Μάντι, αλλά νομικά -εφόσον υιοθετήθηκαν από την Τζένη και τον Τόνι την πρώτη εβδομάδα μετά τη γέννησή τους- είναι τώρα η θεία και ο θείος της.

Αυτό περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα αν το σκεφτεί κανείς, αφού, για τα δίδυμα, η Ελεν είναι βιολογική μητέρα τους αλλά και βιολογικά αδελφή τους. Εν τω μεταξύ, η Τζένη (νομικά) και ο Τόνι (βιολογικά), είναι γονείς, αλλά και παππούδες τους.

Ωστόσο η ιστορία τους έχει πυροδοτήσει συζητήσεις. Μερικοί θεωρούν αυτές τις πολύ σύγχρονες ερμηνείες της οικογένειας ανήθικες και θέτουν υπό αμφισβήτηση τ τη νομική αξιοπιστία της παρένθετης μητρότητας και γονιμότητας. Αλλά η Ελεν Μπράουν και η μητέρα της Τζένη Ντίας επιμένουν ότι δεν υπάρχει τίποτα παράξενο στην οικογένεια τους.

«Πάντα προσπαθούσαμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες», λέει η 65χρονη Τζένη, συνταξιούχος πωλήτρια και ρεσεψιονίστ. «Έτσι, τα δίδυμα φωνάζουν εμένα και τον Τόνι μαμά και μπαμπά, όπως είναι φυσικό. Είναι διαφορετικά μόνο με την Έλεν. Την αποκαλούν “tummy mummy” (μαμά-κοιλιά) Έτσι, είμαι η μαμά, αυτή είναι η tummy mummy. H Ελεν είναι μια δεύτερη μαμά για τα δίδυμα.»

Η 46χρονη Ελεν, εκπαιδευόμενη μαία, γνέφει. «Είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή με τα παιδιά για το πώς γεννήθηκαν. Η Μάντι ήταν πέντε, όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα. Ήξερε ότι εγώ μεγάλωνα κάτι στην κοιλιά μου για τη γιαγιά και τον παππού και ότι, όταν γεννήθηκαν, θα ζούσαν μαζί τους.»

Ο όρος «κανονική» μπορεί κάλλιστα να είναι όριο για μερικούς ανθρώπους, αλλά είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη οικογένεια, είναι μια στενά δεμένη, ευτυχισμένη ομάδα.

Βρετανίδα γέννησε τους θείους της: Εγινε παρένθετη μητέρα για τη μητέρα της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Βρετανίδα γέννησε τους θείους της: Εγινε παρένθετη μητέρα για τη μητέρα της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Βρετανίδα γέννησε τους θείους της: Εγινε παρένθετη μητέρα για τη μητέρα της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Βρετανίδα γέννησε τους θείους της: Εγινε παρένθετη μητέρα για τη μητέρα της [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ