Τα ζώδια της Πέμπτης 9 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 9 Απριλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς είναι μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα, με την Σελήνη στον Τοξότη να ευνοεί τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις. Για εσάς που έχετε γεννηθεί από τις 2 Απριλίου και μετά, φαίνεται ότι η συναισθηματική σας ζωή θα έχει μια θαυμάσια πορεία όπως και τα δημιουργικά σας σχέδια, ή τουλάχιστον θα έχετε μια βοήθεια, έναν αρωγό σε αυτά τα σχέδια, τα οποία στο μέλλον πρόκειται να αλλάξουν. Οι Κριοί που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο (γύρω στις 2-10 Απριλίου) θα έχετε ευχάριστες αλλαγές αυτή την άνοιξη, ίσως και ως το φθινόπωρο. Είναι μια συναρπαστική περίοδος που τα πάντα θα μπουν στη θέση τους.

Ταύρος
Ένα οικονομικό θέμα φορτίζει σήμερα εσάς τους Ταύρους, ενώ μετά από μια συνάντηση, μια συζήτηση, μπορείτε να ρυθμίσετε οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα στα οποία μάλιστα θα έχετε την βοήθεια ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Ο Δίας, ο οποίος μπαίνει πλέον σε ορθή φορά, ρυθμίζει θέματα της οικογένειας, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 Μαΐου παρά το γεγονός ότι είστε λίγο υπερβολικοί και θα το δείτε αυτό τις επόμενες ημέρες. Παραδείγματος χάρη, γύρω στις 17 εάν έχετε γεννηθεί γύρω στις 2-3 θα κάνετε κάποιες υπερβολές οι οποίες δεν ευνοούν την πορεία της ζωής σας. Υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς, προσέξτε λοιπόν και μην δίνεται αφορμές για σχόλια. Οι Ταύροι που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας (μετά τις 18 Μαΐου) δώστε την προσοχή σας στα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας, παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη, που κινείται στις μοίρες που αντιστοιχούν στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης, υπόσχεται ένα πολύ ευχάριστο και σημαντικό τριήμερο.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους, η νέα θέση του Δία είναι ιδιαίτερα ευεργετική, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 Ιουνίου, η καθημερινή σας ζωή αλλάζει ενώ παρουσιάζονται καινούργια πράγματα και νέα δεδομένα! Ένα θέμα που έχει σχέση με μια συνεργασία, με τις επαφές ή τις μετακινήσεις σας (ακόμη και με ένα αυτοκίνητο) θα μπορούσε σήμερα να πάρει μια απρόοπτη τροπή, εκεί που ίσως δεν το περιμένατε. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα μπορούσαν να έχουν μια πολύ ευεργετική επιρροή.

Καρκίνος
Η ορθή πορεία του Δία ευνοεί για εσάς τους Καρκίνους τα οικονομικά θέματα, ενώ ένα εργασιακό σας θέμα έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Οι πιέσεις που δεχόσασταν σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο πλέον τελειώνουν. Οι φίλοι είναι κοντά σας και βοηθούν εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας . Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Λέων
Σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα για εσάς τους Λέοντες, με τον Δία να επιστρέφει σε ορθή φορά να δείχνει την εύνοιά του σε εσάς που έχετε γεννηθεί από τις 5 Αυγούστου και μετά, φέρνοντάς σας πιο κοντά στα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά και τα δημιουργικά σας σχέδια! Οι Λέοντες του Ιουλίου προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα, αλλά και τις εντάσεις με πρόσωπα κύρους. Αποφύγετε τα πολλά έξοδα και φροντίστε να μην εκτίθεστε στον κοινωνικό σας περίγυρο όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας (από τις 20 Αυγούστου και μετά).

Παρθένος
Για εσάς τους Παρθένους, θέματα τα οποία έχουν σχέση με την οικογένεια έρχονται τώρα στο προσκήνιο για να επιλυθούν, πολύ δε περισσότερο αν έχουν και οικονομικό χαρακτήρα. Ένα επαγγελματικό σας θέμα το οποίο έχει σχέση με τα οικονομικά φαίνεται να επιλύεται σήμερα. Οι Παρθένοι του Αυγούστου βρίσκεστε σε μια περίοδο δράσης, ενώ όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 20 Σεπτεμβρίου είστε σε μια πολύ ερωτική περίοδο!

Ζυγός
Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή περίοδος για εσάς τους Ζυγούς, με τον Δία να προσπαθεί να επιλύσει οποιοδήποτε ζήτημα δεν είχε πάει καλά, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί από τις 6 Οκτωβρίου και μετά. Οι φίλοι σας βοηθούν, ενώ η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη. Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να επιλύεται, πολύ δε περισσότερο, σχέσεις και συνεργασίες που δεν είχαν πάει καλά, τώρα εξομαλύνονται.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς η Σελήνη ευνοεί σήμερα τα οικονομικά σας, τα θέματα εργασίας αλλά και τα επαγγελματικά σας. Ένα επαγγελματικό ζήτημα που σας απασχολούσε ή ένα κοινωνικό, ακόμη και ο γάμος σας, φαίνεται ότι από τώρα θα αρχίσει να τρέχει, ειδικά αν είστε γεννημένοι από τις 5 Νοεμβρίου και μετά. Να θυμάστε βέβαια, ότι σε όλα αυτά τα ζητήματα μπορεί να κάνετε κάποιες υπερβολές. Οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Τα πράγματα βελτιώνονται για εσάς που έχετε γεννηθεί από τις 20 Νοεμβρίου και μετά. Γενικότερα στο χώρο της δουλειάς ή της υγείας θα υπάρξουν λύσεις.

Τοξότης
Τοξότες μου η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, ακόμη και με τα οικονομικά σας . Τα νέα είναι ευχάριστα, τουλάχιστον για εσάς που είστε γεννημένοι από τις 4 Δεκεμβρίου και μετά, με τις ημέρες αυτές αλλά και αυτές που ακολουθούν, ως τον Αύγουστο, να έχουν πολλές εκπλήξεις και πολλές σημαντικές αλλαγές. Στον χώρο της εργασίας θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας!

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλά στον τομέα των οικονομικών, ενώ μπορείτε τώρα να επιλύσετε κληρονομικά ή φορολογικά θέματα. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Οποιοδήποτε θέματα αφορούν σε οικογενειακές καταστάσεις φαίνεται ότι τώρα επιλύονται. Οι Αιγόκεροι που είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο είστε σε πλήρη δράση, ενώ όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 17-19 Ιανουαρίου θα έχετε σημαντικές επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία είναι κοντά σας και σας στηρίζουν.

Υδροχόος
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες προωθούνται κατά τον καλύτερο τρόπο για εσάς τους Υδροχόους, ενώ η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά σε μια ευχάριστη περίοδο, με πολλά πράγματα να αλλάζουν! Όσοι είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, ενώ οι φίλοι είναι κοντά σας και σας στηρίζουν. Οι μετακομίσεις, οι μετακινήσεις και οι αλλαγές στο σπίτι ή την οικογένεια δεν λείπουν.

Ιχθείς
Για εσάς τους Ιχθύς η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για κοινωνικές επαφές, ενώ τα οικονομικά σας δείχνουν να βελτιώνονται! Πάνω από όλα όμως ο χώρος της εργασίας έχει να σας δώσει πολλά ενώ και τυχόν προβλήματα υγείας βελτιώνονται. Για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν λείπουν από τη ζωή σας!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ