Γνωστή ηθοποιός έκανε μήνυση στη μητέρα της - Την κατηγορεί ότι την κλέβει - iefimerida.gr

Γνωστή ηθοποιός έκανε μήνυση στη μητέρα της - Την κατηγορεί ότι την κλέβει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικαστική διαμάχη με τη μητέρα της ξεκίνησε η Μίσα Μπάρτον, καθώς την κατηγορεί ουσιαστικά ότι σε όλη την καριέρα της την κλέβει.

Η γνωστή 29χρονη ηθοποιός έκανε μήνυση στη μητέρα της, Νουάλα Μπάρτον, ζητώντας αποζημίωση γιατί- όπως υποστηρίζει- η γυναίκα που την έφερε στη ζωή της αποσπά χρήματα, πολλές φορές εν αγνοία της, σε όλη της την καριέρα.

«Είναι μία άπληστη μητέρα», είπε ο δικηγόρος της Μίσα Μπάρτον, Αλεξ Γουεϊνγκάρτεν. «Από την αρχή η Νουάλα προσπαθούσε να αποσπάσει τα χρήματα που κέρδισε η κόρη της με σκληρή δουλειά, ενεργώντας υποτίθεται ως μάνατζερ της, ρόλος για τον οποίο δεν είχε καμία εμπειρία ή γνώση», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα αμφότεροι οι γονείς της ηθοποιού δεν είχαν δουλειά ανεξάρτητη από την κόρη τους την τελευταία δεκαετία. Πέρα από την καταγγελία ότι της αφαιρεί χρήματα σε όλη της την καριέρα, η Μίσα Μπάρτον κατηγορεί τη μητέρα της ότι την παραπλάνησε και την έβαλε να αγοράσει σπίτι 7,8 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς το 2006, αλλά κράτησε η ίδια τη μισή κυριότητα. Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι πλέον δεν είναι ευπρόσδεκτη στο συγκεκριμένο σπίτι.

Τέλος, κατηγορεί τη μητέρα της ότι εκμεταλλεύθηκε το όνομα της κόρης της για να δημιουργήσει κολεξιόν με τσάντες και μία μπουτίκ, εν αγνοία της ίδιας και χωρίς να κερδίσει κάτι η Μίσα Μπάρτον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίσα Μπάρτον μήνυση Νουάλα Μπάρτον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ