Το 9αρι της νέας ΑΕΚ – Από τον Τζιμπούρ στον Ναπολεόνι - iefimerida.gr

Το 9αρι της νέας ΑΕΚ – Από τον Τζιμπούρ στον Ναπολεόνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ ξεκινά με 10 βαθμούς στα πλέι οφ και απέχει... χιλιόμετρα από τους διώκτες της στην Football League. Τι σημαίνει αυτό;

Η Ενωση βρίσκεται σχεδόν στην Super League ξανά, μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Η νέα ΑΕΚ σχεδιάζεται και σιγά – σιγά θα αρχίζουν τα κομμάτια να μπαίνουν στην θέση τους. Κομβικό κομμάτι ο σέντερ φορ. Στον δικέφαλο αναζητούν έναν παίκτη που θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Ενας υποψήφιος ο Ράφικ Τζιμπούρ δεν φαίνεται ότι θα συνεχίσει και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν στον ΑΠΟΕΛ και θα ήθελε πολύ να έρθει στη νέα ΑΕΚ. Αλλωστε ξέρει καλά και τον Δέλλα και τον Μπάγεβιτς και ο Μελισσανίδης έχει να λέει μόνο καλά λόγια. Στην ΑΕΚ όμως έχουν και άλλες περιπτώσεις στο μυαλό τους. Μία εξ' αυτών ο Στέφανο Ναπολεόνι (όπως αποκάλυψε το enwsi.gr χθες βράδυ). Ο Ιταλός φορ του Ατρομήτου κάνει εξαιρετική χρονιά και δείχνει έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του μετά το πέρασμα του από Λιβαδειά και Περιστέρι.

Στην ΑΕΚ δεν βιάζονται, αλλά θα ήθελαν να κλείσουν το 9αρι πολύ νωρίς και μετά να κλείσουν οι άλλες «ανοιχτές» υποθέσεις για τις περίπου 7-8 μεταγραφές που θα γίνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ