Τα φρουτάκια συνεχίζουν να ταράζουν το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Τα φρουτάκια συνεχίζουν να ταράζουν το ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνεδρίαση του ΚΤΕ Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ, με την 'παράσταση' να κλέβει ωστόσο ακόμα η θυελλώδης συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών την προηγούμενη Πέμπτη. Ενώ η Τίνα Μπιρμπίλη παρουσιάζει τις προτεραιότητες του υπουργείου της τόσο σε επίπεδο Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, όσο και σε επίπεδο κινήσεων που αφορούν στην ενέργεια στους βουλευτές (ενώ είχε νωρίτερα σήμερα το πρωί συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών Δημήτρη Ρέππα για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου), οι βουλευτές, εξακολουθούν να ασχολούνται με τα ...'φρουτάκια'.

Ενδιαφέρον έχει η παρατήρηση του Πάρι Κουκουλόπουλου σε συζήτησή του στους διαδρόμους της Βουλής ότι ήταν ο κακός ο χειρισμός του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, που πόλωσε την διαφορά με την αναφορά του ότι θα πάει το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια στον πρωθυπουργό. “Θα μπορούσε να πει ότι 'θα το ξαναδούμε', 'θα το ξαναεξετάσουμε', και το θέμα να λήξει εκεί”, φέρεται να είπε ο έμπειρος βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Σαλαγιάννης, εντός της συνεδρίασης του ΚΤΕ Περιβάλλοντος φέρεται να έχει τονίσει την ανάγκη να συνεννοηθεί επί της αρχής ο Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος με τους υπουργούς ώστε να μην φέρνουν αποφάσεις στους ΚΤΕ, αλλά δέσμη μέτρων. “Είμαστε σε πυρακτωμένη ζώνη... Δεν χρειάζεται να δημιουργούνται θέματα εκ του μη όντος”, φέρεται να είπε ο βουλευτής που είχε επίσης διαφωνήσει με το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον μεταφέρεται για αύριο, Τρίτη, οπότε και συνεδριάζουν όλοι οι υπόλοιποι ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να ενημερωθούν οι βουλευτές για τις προτεραιότητες κάθε υπουργείου ανά τομέα, με πρώτο και καλύτερο τον ΚΤΕ Οικονομικών το πρωί, που αναμένεται και ο πιο ...θορυβώδης.

Εντωμεταξύ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής σε μία προσπάθεια να ρίξει τους τόνους υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν έχει γίνει "όμηρος" της Κοινοβελευτικής Ομάδας και τόνισε πως εάν τόσα χρόνια οι βουλευτές ασχολούνταν με την ουσία της πολιτικής όπως κάνουν τώρα, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα σήμερα.

Απαντώντας μάλιστα σε ερώτηση για το αν ο Γιώργος Παπανδρέου θα αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να εκτονωθεί η ένταση στην Κ.Ο., υπογράμμισε πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα, ενώ επεσήμανε πως είναι επιβεβλημένο οι βουλευτές να εκφράζουν τις αγωνίες των πολιτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ