Γιατί η Μενεγάκη επέλεξε να γεννήσει στις 29 Μαρτίου -Ο σημαδιακός αριθμός «29» στη ζωή της [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί η Μενεγάκη επέλεξε να γεννήσει στις 29 Μαρτίου -Ο σημαδιακός αριθμός «29» στη ζωή της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η ημερομηνία που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη για να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Και μπορεί ο γυναικολόγος της γνωστής παρουσιάστριας, Γιώργος Σταματίου, να δήλωσε ότι «η μικρή ήρθε τις αναμενόμενες ημερομηνίες. Μέχρι 9 με 10 Απριλίου είχαμε πει», ωστόσο τελικά η ίδια η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να γεννήσει στις 29 Μαρτίου.

Γιατί η Μενεγάκη επέλεξε να γεννήσει στις 29 Μαρτίου -Ο σημαδιακός αριθμός «29» στη ζωή της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Γιατί η Μενεγάκη επέλεξε να γεννήσει στις 29 Μαρτίου -Ο σημαδιακός αριθμός «29» στη ζωή της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο λόγος; Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της έχουν γεννηθεί 29 του μήνα, εκείνη τον Οκτώβριο και εκείνος τον Ιανουάριο, και ήθελαν πολύ και η κορούλα τους να γεννηθεί την ίδια ημερομηνία.

Μάλιστα, η κόρη τους, που γεννήθηκε στις 21.50 και είναι Κριός με ωροσκόπο Σκορπιό, σύμφωνα με όσους αναλύουν τους αστρολογικούς χάρτες, είναι πολύ συνδεδεμένη με τη μητέρα της, που είναι Σκορπιός με ωροσκόπο Κριό. Και όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, η Ελένη Μενεγάκη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην αστρολογία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ