Γιατί ο Τζόκοβιτς ζητάει συγνώμη από ένα αγοράκι [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Γιατί ο Τζόκοβιτς ζητάει συγνώμη από ένα αγοράκι [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωταθλητής του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς ζήτησε συγγνώμη από ένα ball boy και τους γονείς του, αφού πρώτα το είχε τρομάξει κατά τη διάρκεια της τελικής αναμέτρησης με τον Άντι Μάρει στο open του Μαϊάμι.

Το μικρό αγόρι είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά στην «έντονη συζήτηση» που είχε με τον προπονητή του ο Τζόκοβιτςμόλις έχασε το δεύτερο σετ από τον Άντι Μάρει, ενώ μόλις ο δημοφιλής τενίστας άρπαξε την πετσέτα από τον μικρό, αυτός τρόμαξε.

Γιατί ο Τζόκοβιτς ζητάει συγνώμη από ένα αγοράκι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο διαιτητής του αγώνα μάλιστα προειδοποίησε τον Τζόκοβιτς για τον τρόπο που μίλησε, δεν τον επέπληξε όμως για τη συμπεριφορά του απέναντι στο ball boy.

Μετά τη νίκη του πάντως ο Τζόκοβιτς με ανάρτησή του στο Facebook απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του στον εναρό και τους γονείς του.

Γιατί ο Τζόκοβιτς ζητάει συγνώμη από ένα αγοράκι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Πρόκειται ίσως για το καλύτερο ξεκίνημα μίας σεζόν, εκτός από αυτή το 2011, που είχα στην καριέρα μου και δεν μπορώ να είμαι πιο ευγνώμων για όλη την υποστήριξη από εσάς και απολαμβάνω να παίζω και να ανταγωνίζομαι και ευελπιστώ να φέρνω χαμόγελα στο πρόσωπό σας», έγραψε ο Τζόκοβιτς και συνέχισε αναφερόμενος στην «κακή στιγμή», όπως την χαρακτήρισε που είχε στον τελικό.

«Είδα το ριπλέι. Δυστυχώς το ball boy ήταν στη μέση αυτού και πραγματικά θέλω να ζητήσω συγγνώμη καθώς μετανιώνω που βρισκόταν εκεί. Δεν είχα καμία απολύτως πρόθεση να τον πληγώσω ή να τον τρομάξω με κανένα τρόπο και ειλικρινά ελπίζω να με συγχωρέσει. Ειλικρινά απολογούμαι».

Ο τενίστας ζήτησε συγγνώμη και από τους γονείς του παιδιού καθώς όπως είπε «δεν θα ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο στον γιό του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νόβακ Τζόκοβιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ