Νέο ρεκόρ για το iefimerida.gr: Πάνω από 3,7 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες σε ένα μήνα! - iefimerida.gr

Νέο ρεκόρ για το iefimerida.gr: Πάνω από 3,7 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες σε ένα μήνα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το iefimerida.gr συνεχίζει να αυξάνει εντυπωσιακά την επισκεψιμότητά του, καθώς έφτασε τους 3.710.835 μοναδικούς επισκέπτες τον Μάρτιο, σύμφωνα με τις μετρήσεις του Google Analytics.

Ειδικότερα, τον Μάρτιο το iefimerida.gr δέχτηκε 11.281.552 επισκέψεις από 3.710.835 μοναδικούς επισκέπτες που έκαναν 38.103.784 προβολές σελίδων με μέσο χρόνο παραμονής σχεδόν 8 λεπτά.

Νέο ρεκόρ για το iefimerida.gr: Πάνω από 3,7 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες σε ένα μήνα! | iefimerida.gr 0

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν την επιτυχία του iefimerida.gr καθώς η επισκεψιμότητα αυξάνεται συνεχώς τους τελευταίους μήνες, ειδικά από χρήστες smartphones και tablets. Πιο συγκεκριμένα, το iefimerida.gr είχε 3.840.000 μοναδικούς επισκέπτες τον Ιανουάριο, 3.660.133 μοναδικούς επισκέπτες τον Φλεβάρη και τέλος 3.710.835 τον Μάρτιο.

Νέο ρεκόρ για το iefimerida.gr: Πάνω από 3,7 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες σε ένα μήνα! | iefimerida.gr 1

Αυτό το εντυπωσιακό σερί αύξησης της επισκεψιμότητας μας είναι η πιο απλή επιβεβαίωση των προσπαθειών μας να παρέχουμε συνεχή και ανεξάρτητη ενημέρωση με μοντέρνο τρόπο, χωρίς αγκυλώσεις και εξαρτήσεις.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iefimerida επισκεψιμότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ