Ολυμπιακός: Προβληματισμός για Περέιρα, μουρμούρες για το ρόστερ - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Προβληματισμός για Περέιρα, μουρμούρες για το ρόστερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα, η κακή εικόνα και η αδιαφορία αρκετών παικτών, έχουν προβληματίσει αρκετά την διοίκηση του ΟΣΦΠ.

Ο Βίτορ Περέιρα έχασε... πόντους στην εκτίμηση των φιλάθλων που δεν έχουν ικανοποιηθεί μέχρι σήμερα για όσα βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ περισσότερο από όλους μοιάζουν «χαμένοι» όσοι έπαιξαν. Και βεβαίως δεν έχει τελειώσει η σεζόν με το Κύπελλο Ελλάδος να βρίσκεται στην ημιτελική φάση του και στο λιμάνι να θέλουν το νταμπλ φέτος.

Ο Βίτορ Περέιρα τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με τους Πιέρ Ισά, Χουάνχο Λορένθο και Γιάννη Βρέντζο, θα κάνει τις εισηγήσεις του για το ρόστερ (παραμονή/ανανεώσεις/μεταγραφές ανά θέση - πιθανότατα και πρόσωπα), θα πάει τους παίκτες στην καλοκαιρινή προετοιμασία και θα τους ετοιμάσει για τις μάχες σε Ελλάδα και Ευρώπη για την σεζόν 2015-16.

Να φύγει ο Πορτογάλος μοιάζει δύσκολο, ωστόσο η θέση του κάθε άλλο παρά ισχυρή είναι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ