Βενιζέλος: Μήπως ο Βαρουφάκης πήγε στο ΔΝΤ για να έρθει η Τρόικα στην Αθήνα; - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Μήπως ο Βαρουφάκης πήγε στο ΔΝΤ για να έρθει η Τρόικα στην Αθήνα;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριτική στο ταξίδι του Γιάνη Βαρουφάκη στην Ουάσιγκτον άσκησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Συγκεκριμένα, διερωτάται γιατί κλήθηκε εσπευσμένως στο ΔΝΤ και αν αυτό έγινε για να ακούσει την Κριστίν Λαγκάρντ να του λέει ότι πρέπει να έρθουν τα τεχνικά κλιμάκια της Τρόικας στην Αθήνα.

Αναλυτικά, η δήλωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ:

“Γιατί πήγε ή γιατί κλήθηκε κατεπειγόντως και εκτάκτως ο κ. Βαρουφάκης στο ΔΝΤ; Για να μας πει ότι η Ελλάδα θα πληρώσει τη δόση και θα πληρώνει στο διηνεκές κανονικά όλες τις δόσεις; Αυτή είναι η σκληρή διαπραγμάτευση και η αδιόρατη απειλή που αφήνει η κυβέρνηση; Ή πήγε για να ακούσει από την κα Λαγκάρντ ότι πρέπει να έρθουν τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας αμέσως στην Αθήνα για να κάνουν ενδελεχή έλεγχο στα στοιχεία, όπως συμβαίνει στις εταιρείες, με την ορολογία του εμπορικού δικαίου; Ποια είναι η στρατηγική; Να κερδίσουμε και πάλι μια εβδομάδα, την Μεγάλη Εβδομάδα και τώρα να προσευχόμαστε να κερδίσουμε την Διακαινήσιμο, την επόμενη εβδομάδα. Και στο μεταξύ να σέρνεται η χώρα; Να φθείρεται η οικονομία, να απογοητεύονται οι πάντες;”




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ