Χρυσόγονος: Να εξηγήσει η κυβέρνηση γιατί είναι επείγον να δώσουμε 500 εκατ. δολάρια για αεροπλάνα - iefimerida.gr

Χρυσόγονος: Να εξηγήσει η κυβέρνηση γιατί είναι επείγον να δώσουμε 500 εκατ. δολάρια για αεροπλάνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περαιτέρω εξηγήσεις από την κυβέρνηση και τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο για το γιατί είναι κατεπείγουσα ανάγκη η δαπάνη ανακατασκευής των πολεμικών αεροπλάνων ύψους 500 εκατ. δολαρίων, επεσήμανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Vima FM, τόνισε ότι πρέπει να γίνει σχετική συζήτηση στη Βουλή για να εξηγηθεί αναλυτικά πού είναι το κατεπείγον του θέματος, γιατί, όπως εξήγησε «δεν είμαι ειδικός στα εξοπλιστικά, αλλά σίγουρα δημιουργεί ερωτηματικά το κατά πόσο είναι απαραίτητο να γίνει τώρα αυτή η δαπάνη».

Ο κ.Χρυσόγονος «κάρφωσε» και τον Πάνο Καμμένο λέγοντας ότι είναι σαφές πως την πολιτική ευθύνη έχει ο υπουργός Αμυνας, ειδικά τη στιγμή που είναι και κυβερνητικός εταίρος. «Θέλω να ελπίζω ότι είναι επωφελής αυτή η συμφωνία», πρόσθεσε, αλλά «αυτό είναι κάτι που πρέπει να πουν οι ειδικοί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ