ΠΑΟΚ: Κίνδυνος για Νομπόα ενόψει των πλέι οφ της Super League - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Κίνδυνος για Νομπόα ενόψει των πλέι οφ της Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη τύπου έκανε αναφορά στο πρόβλημα που έχει προκύψει σχετικά με τον Κριστιάν Νομπόα και την παρουσία του στα πλέι οφ, εξαιτίας της συμμετοχής του με το Εκουαδόρ, στο Κόπα Αμέρικα.

Τι ισχύει όμως και πότε αναχωρεί ο 29χρονος μέσος;

Η επίσημη έναρξη του Κόπα Αμέρικα είναι στις 11 Ιουνίου. Μάλιστα τυγχάνει το εναρκτήριο παιχνίδι να είναι αυτό ανάμεσα στο Εκουαδόρ και τη Χιλή.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που έχει ο παίκτης, με την Εθνική του ομάδα, θα πρέπει να αναχωρήσει για την άλλη άκρη του Ατλαντικού, στις 22 Μαΐου, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του.

Από τον Δικέφαλο, γίνεται ήδη μεγάλη προσπάθεια, για να κερδηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ημέρες γίνεται, όμως αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, διότι είναι επίσημη διοργάνωση και τα περιθώρια είναι στενά.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Super League, τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν μετά τον τελικό κυπέλλου που είναι στις 16 Μαϊου, κάτι που σημαίνει πως αν δεν αλλάξει κάτι, ο Νομπόα θα προλάβει μόλις ένα παιχνίδι, κάτι που θα αποτελέσει πλήγμα για την ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ νομποα Κόπα Άφρικα Πλέι οφ Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ