Νίκες για ΠΑΟΚ επί Ξάνθης και Εργοτέλη επί Πανθρακικού [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκες για ΠΑΟΚ επί Ξάνθης και Εργοτέλη επί Πανθρακικού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πλώρη» για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην Super League έχει βάλει ο ΠΑΟΚ.

Με δύο γκολ του Παπαδόπουλου (21΄, 54΄) ο «δικέφαλος» του Βορρά επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ της ακριτικής ομάδας πέτυχε ο Κλέιτον στο 73΄.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Ρατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζιόλης (46’ Νομπόα), Μακ, Περέιρα, Παπαδόπουλος (69’ Γκολάσα), Αθανασιάδης.

ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Γκομσί (46’ Μπέρτος), Γούτας, Παπάζογλου, Μπαξεβανίδης,Παπαστεριανός (46’ Βασιλακάκης), Ομπόντο, Λουσέρο, Σίλβα Κλέιτον, Σολτάνι, Καπετάνος (66’ Ράνος).

Νίκη, περισσότερο για το γόητρο, πέτυχε ο Εργοτέλης επί του Πανθρακικού με 2-1 στο Παγκρήτιο στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Αν και με 10 παίκτες από το 82΄ (αποβολή Γιουσούφ) η ομάδα του Ταουσιάνη πέτυχε το νικητήριο τέρμα με τον Τζίλας στο 84΄ και διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες που έχει για να σωθεί. Ο Χαλκιαδάκης στο 22΄ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 67΄ ο Μεχία ισοφάρισε για το συγκρότημα της Κομοτηνής.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Λουβιόν, Γκοργκς, Πίτσος, Μπόε, Καζναφέρης (72΄ Ούλα), Καλέ, Χαλκιαδάκης, Ολαϊτάν (62’ Γιουσούφ), Τζιλάς

Πανθρακικός (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Μεχία, Ντιγκινί, Εμπόου, Κάσες, Μπαϊκαρά, Τζάνης, Ρομέου (63’ Μάρτινς), Μελίσσης, Τσουμάνης (46’ Ίγκορ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ