Ποτάμι: Η Κωνσταντοπούλου εξακολουθεί να θεωρεί τη Βουλή τσιφλίκι της - iefimerida.gr

Ποτάμι: Η Κωνσταντοπούλου εξακολουθεί να θεωρεί τη Βουλή τσιφλίκι της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη είναι η ενόχληση των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τη σημερινή εκδήλωση κατά την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους στη βουλή, καθώς, όπως υποστηρίζουν ότι δεν είχε λάβει πρόσκληση, ούτε γνώριζε κανείς ότι θα παραβρεθεί ο πρόεδρος Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Μάλιστα, «Το Ποτάμι» με ανακοίνωσή του εξαπολύει επίθεση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας ότι «η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου εξακολουθεί να θεωρεί τη Βουλή τσιφλίκι της».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ποταμιού έχει ως εξής:

«H κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου εξακολουθεί να θεωρεί τη Βουλή τσιφλίκι της. Το νέο της “κατόρθωμα” είναι ότι σε εκδήλωση που οργάνωσε για τα αίτια δημιουργίας του χρέους, δεν κάλεσε Το Ποτάμι και τον επικεφαλής του, Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά όπως πληροφορούμαστε και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. Με ποιο δικαίωμα μπορεί η Πρόεδρος της Βουλής να αποκλείει από μια τέτοια εκδήλωση κοινοβουλευτικά κόμματα; Με ποιο δικαίωμα στέλνει προσκλήσεις σε όσους εκείνη επιθυμεί, εμπλέκοντας στα προσωπικά της παιχνίδια και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Με τη συνεχιζόμενη αντιδημοκρατική συμπεριφορά της διαλύονται και οι όποιες αμφιβολίες διατύπωναν κάποιοι για το αν έπρεπε να αποχωρήσει Το Ποτάμι από την επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις στην οποία η κυρία Κωνσταντοπούλου επέλεξε να προεδρεύει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι Βουλή Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ