Τα ζώδια του Σαββάτου 4 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 4 Απριλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Η έκλειψη Σελήνης σίγουρα επηρεάζει πολλούς από εσάς, ιδιαίτερα τους Κριούς που αυτές τις ημέρες έχετε τα γενέθλιά σας.Προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, και πάνω από όλα τον εσώτερο εαυτό σας, ο οποίος αντιδρά σε οτιδήποτε τον πιέζει. Όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, χωρίς να επηρεάζεστε από την έκλειψη(αν φυσικά δεν έχετε πλανήτες στο δεύτερο δεκαήμερο), ενώ το ίδιο ανεπηρέαστοι από την έκλειψη είστε και εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Τα οικονομικά είναι αυτά που απασχολούν γενικότερα εσάς τους Κριούς με τα έσοδα και τα έξοδα να μην λείπουν.Σε λίγο, ενεργοποιείται ο Δίας, που αρκετό καιρό ήταν ανάδρομος, φέρνοντας ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα τόσο στα σχέδιά σας, όσο και στην συναισθηματική σας ζωή.Προσέχετε αυτές τις ημέρες της έκλειψης, σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες θα μπορούσαν να σας φορτίσουν.

Ταύρος
Για εσάς τους Ταύρους αυτή είναι μια περίοδος η οποία μπορεί να δημιουργήσει πολλά άγχη ή ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς.Ένα σχέδιό σας για κάποιο ταξίδι όπως και οι επαφές ή οι συμφωνίες, δεν ευνοούνται.Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο σας κάνει δυναμικούς αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, ενώ η Αφροδίτη εξακολουθεί την πορεία της περνώντας τώρα στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εσείς λοιπόν που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Μαΐου μπορείτε να απολαύσετε τώρα τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μην δίνετε όμως αφορμές για σχόλια, γιατί θα σχολιαστείτε. Οι φίλοι σας είναι σημαντικοί για εσάς αυτόν τον καιρό.Προσέχετε την υγεία σας αλλά και την εργασία σας.

Δίδυμοι
Την περίοδο αυτή οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί για εσάς τους Διδύμους, όμως, πρόσωπα του περιβάλλοντός σας (συγγενείς ή φίλοι), μπορεί να σας απασχολήσουν με τα προβλήματα τους, όπως επίσης τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος.Ενδεχομένως να έχετε ιδιαίτερες έγνοιες πάνω σε αυτά τα θέματα.Όσοι είστε γεννημένοι στις αρχές Ιουνίου θα δείτε σε λίγο καιρό το καλό πρόσωπο του Δία ο οποίος αλλάζει τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας.Οι μυστικές επαφές ευνοούνται και είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για εσάς. Οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί 21-23 Μαΐου προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Καρκίνος
Οι εκλείψεις επηρεάζουν πάντοτε εσάς τους Καρκίνους, με την συγκεκριμένη να σας επηρεάζει ιδιαίτερα, φέροντας στην επιφάνεια τόσο επαγγελματικά όσο και οικογενειακά θέματα, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιουλίου.Οι φίλοι όμως προσφέρουν την βοήθειά τους τόσο σε εσάς του Ιουλίου, όσο και σε εσάς του Ιουνίου.Μπορώ δε να πω, ότι, αυτόν τον καιρό, έχετε πολλές ελπίδες ότι τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν.Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, κυρίως αν υπάρχουν ήδη κάποια ρήγματα σε αυτές τις σχέσεις σας.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες, η έκλειψη αυτή επηρεάζει τα σχέδιά σας για ένα ταξίδι, για κάποιες επαφές, ενώ μπορεί επίσης να σας φέρει σε σύγκρουση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Προσέχετε λοιπόν. Εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, αυτό τον καιρό δέχεστε πιέσεις από τους άλλους, ενώ θα πρέπει να προφυλαχτείτε από κρυολογήματα ή μικροατυχήματα. Όμως, αυτή τη περίοδο, ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με την κοινωνική σας ζωή!

Παρθένος
Παρθένοι μου, η έκλειψη αυτή μπορεί να επηρεάσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπως και ένα οικονομικό θέμα το οποίο σας ταλανίζει από καιρό. Όμως, γενικότερα, η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Ταύρο σας δίνει την ευκαιρία να οργανωθείτε, να ταξιδέψετε, να κάνετε σχέδια για το μέλλον! Για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Σεπτεμβρίου φαίνεται ότι η συναισθηματική σας ζωή μπαίνει σε έναν πολύ καλό δρόμο. Οι Παρθένοι των πρώτων ημερών προσέχετε τις ουτοπίες!

Ζυγός
Η έκλειψη αυτή επηρεάζει άμεσα εσάς τους Ζυγούς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Οκτωβρίου. Θυμηθείτε, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο στα οικογενειακά σας θέματα, όσο και στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας.Γενικά, η Αφροδίτη και ο Άρης δημιουργούν νέα δεδομένα στη (σημαντική για εσάς) συναισθηματική σας ζωή.Σε λίγο καιρό θα έχετε την αμέριστη στήριξη και την βοήθεια των φίλων σας.Η κοινωνική σας ζωή αλλά και η συλλογική δουλειά ευνοούνται.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί των πρώτων ημερών αισθάνεστε πίεση, με τον Άρη απέναντί σας να δημιουργεί ένταση.Έχετε ένα άγχος, σας απασχολεί ένα θέμα που έχει σχέση με τους γύρω σας, ακόμη και με την δουλειά σας, το οποίο ενδεχομένως αυτό τον καιρό να έρθει στο προσκήνιο για να ανατραπεί.Η καλύτερη ίσως συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι, αν μπορείτε, να αναβάλλετε κατά κάποιο τρόπο, τα θέματα που αυτή την περίοδο σας απασχολούν ιδιαίτερα.

Τοξότης
Οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας θα έχετε κάποιες πολύ σημαντικές ειδήσεις, ενώ η έκλειψη αυτή μπορεί να επηρεάσει οικονομικά θέματα, στα οποία εμπλέκονται και αγαπημένα σας πρόσωπα.Υπάρχει ένα γενικότερο μπέρδεμα, μην αναμίξετε τους φίλους με τα οικονομικά σας ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.Δώστε την απαιτούμενη προσοχή στην υγεία σας.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους η έκλειψη αυτή επηρεάζει τόσο τα οικογενειακά όσο και τα επαγγελματικά σας θέματα, τα οποία θα πρέπει να προσέχετε, παρά το γεγονός ότι είστε σε μια περίοδο δράσης! Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιανουαρίου, θα έχετε ευχάριστες συναισθηματικές επαφές.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου, η έκλειψη αυτή επηρεάζει την καθημερινή σας ζωή, ακόμη και τα σχέδιά σας για ταξίδια και μετακινήσεις.Όμως, η οικογένεια είναι αυτή που είναι σημαντική για εσάς αυτή την περίοδο, με τις μετακινήσεις, τις μετακομίσεις και τα έξοδα για την οικογένειά σας να μην λείπουν.Γενικά, αυτή η περίοδος μπορεί να σας φορτίζει λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γύρω σας.

Ιχθείς
Τα οικονομικά είναι αυτά που απασχολούν εσάς τους Ιχθύς, όπως επίσης και θέματα υγείας.Όμως, σε λίγο καιρό, τυχόν προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζατε θα διορθωθούν, ενώ ένα εργασιακό σας ζήτημα θα μπει σε σταθερή πορεία.Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις ευνοούνται, όπως επίσης και οι επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ