Κούγιας για Σταμάτη: Είναι ανθρώπινο ναυάγιο - Αποκλείεται να οργάνωσε μόνη της την απόδραση - iefimerida.gr

Κούγιας για Σταμάτη: Είναι ανθρώπινο ναυάγιο - Αποκλείεται να οργάνωσε μόνη της την απόδραση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είναι ανθρώπινο ναυάγιο, αποκλείεται να οργάνωσε μόνη της την απόδραση» δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας για την Βίκυ Σταμάτη μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι.

Ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιστη του Ακη Τσοχατζόπουλου και ως πρόσφατα και της Βίκυ Σταμάτη είπε για την πρώην πελάτισσά του ότι "έχει σοβαρά προβλήματα, παίρνει φάρμακα, δεν είναι δήθεν" ενώ αποκάλυψε ότι έκανε ήδη δύο απόπειρες αυτοκτονίας στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού με χάπια. "Γι'αυτό εγκλείστηκε στο Δαφνί, εκεί έρχονται άνθρωποι άποροι, με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, από 15 ως 80 ετών, αυτό είναι το περιβάλλον της κυρίας Σταμάτη, είναι πολύ δύσκολο" είπε ο κ. Κούγιας.

Ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι παραιτήθηκε από την υπεράσπιστη της πελάτισσάς του γιατί δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον έτερο δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση.

Είχε προηγηθεί μια αυστηρή δήλωση στην οποία ο κ. Κούγιας ανακοίνωσε ότι παραιτείται της υπεράσπισης της Βίκυς Σταμάτη, ενώ άφησε σαφείς αιχμές κατά του δικηγόρου Φραγκίσκου Ραγκούση.

Ο κ. Κούγιας δήλωσε στην εκπομπή του Σκάι: « Τόσα χρόνια που είναι δικηγόρος είναι η πρώτη φορά που αποδρά από τις φυλακές κάποιος που έχει εμπιστευτεί την τύχη του στα χέρια μου και χωρίς προηγουμένως να με έχει ενημερώνει» και πρόσθεσε:

«Εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη, την θεωρώ ανθρώπινη και ξέρω ότι διορθώνει τα λάθη της». Οσον αφορά την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη δήλωσε ότι για αυτόν η πράξη της δεν έχει καμία λογική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κούγιας Βίκυ Σταμάτη αποδραση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ