«Θωρακίστε» το σπίτι σας - Ασφάλεια ακινήτου για πυρκαγιά και σεισμό - iefimerida.gr

«Θωρακίστε» το σπίτι σας - Ασφάλεια ακινήτου για πυρκαγιά και σεισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναποδιά και η κακιά ώρα έρχονται πάντα εκεί που κανείς δεν τις περιμένει και συνήθως φέρνουν μαζί τους ανυπολόγιστα ζημιές που μεταφράζονται σε έξοδα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Γι αυτό και ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το ακίνητό μας είναι το απαραίτητο δίχτυ ασφαλείας για να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Δύο από τους πλέον σημαντικούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα ακίνητα και οι ιδιοκτήτες τους πρέπει να τα «θωρακίσουν» είναι οι περιπτώσεις πυρκαγιάς και σεισμού. Μάλιστα όταν υπάρχει στεγαστικό δάνειο οι τράπεζες απαιτούν ένα ασφαλιστικό πακέτο που καλύπτει τους δύο βασικούς και πολύ συχνούς κινδύνους. Τέτοια πακέτα προσφέρει η Anytime στις καλύτερες τιμές, έτσι «θωρακίζετε» το σπίτι σας χωρίς να ξοδευτείτε.

Οι καλύψεις για πυρκαγιά και σεισμό

  • Για την περίπτωση πυρκαγιάς: Σε αυτή την περίπτωση καλύπτονται οι ζημιές στην κατοικία σας που θα προκύψουν από ανάφλεξη ή αντικείμενο που πήρε φωτιά τυχαία, φωτιά σε δάσος, πτώση κεραυνού, η καταστροφή από καπνό.
  •     Για ζημιές από σεισμό, ένα θέμα που απασχολεί κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, καθώς ζούμε σε μια από τις πιο σεισμογενείς χώρες του κόσμου. Υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα συμβαίνει ένας σεισμός μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ή μεγαλύτερος κάθε 18 ημέρες. Εννοείται δε ότι οι μικρότεροι σεισμοί είναι ακόμα πιο συχνοί: Ένας σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφεται στην Ελλάδα κάθε 5 μέρες!

Στην Anytime.gr η διαδικασία απόκτησης ασφαλιστικού συμβολαίου είναι γρήγορη και εύκολη. Ενα τηλεφώνημα ή μία πλοήγηση στο διαδίκτυο αρκούν και σε λιγότερο από 5 λεπτά, το σπίτι σας θα έχει «θωρακιστεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ