Μια πρώτη ματιά στο καινούργιο Honda Civic - iefimerida.gr

Μια πρώτη ματιά στο καινούργιο Honda Civic

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην έκθεση της Νέας Υόρκης η Honda παρουσίασε ένα καταπράσινο πρωτότυπο που είναι ο προάγγελος της 10ης κατά σειρά αμερικάνικης, καταρχήν, έκδοσης του Civic και που χαρακτηρίζεται από τη χαμηλή σιλουέτα, το μεγάλο μεταξόνιό και το μικρό πίσω πρόβολο.

Παράλληλα το νέο Civic, που θα παρουσιαστεί στις ΗΠΑ το φθινόπωρο, θα είναι το πρώτο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας που θα χρησιμοποιήσει τους κινητήρες turbo της νέας γενιάς. Πιο συγκεκριμένα τον 1.500 VTEC turbo, γεγονός που δείχνει και τη μελλοντική πορεία των πραγμάτων και για τα Civic που θα πωλούνται στην Ευρώπη.

Η σχεδίαση του Honda Civic Concept πιστώνεται στο στούντιο της μάρκας στο Λος Άντζελες, ενώ η εξέλιξή του έγινε στο αντίστοιχο κέντρο του Οχάιο. Οι τετράθυρες εκδόσεις και οι κουπέ, καθώς και ο 1.5 VTEC turbo θα κατασκευάζονται στις ΗΠΑ, ενώ τα hatchback θα εξακολουθούν να φτιάχνονται στη Μεγάλη Βρετανία.

Μια πρώτη ματιά στο καινούργιο Honda Civic | iefimerida.gr 0
Μια πρώτη ματιά στο καινούργιο Honda Civic | iefimerida.gr 1
Μια πρώτη ματιά στο καινούργιο Honda Civic | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Honda Civic αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ