Καθαρίστριες ζήτησαν επαναπρόσληψη από τον Κατρούγκαλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Καθαρίστριες ζήτησαν επαναπρόσληψη από τον Κατρούγκαλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνω από 300 καθαρίστριες των οποίων η σύμβαση έληξε το 2013 και έκτοτε έμειναν άνεργες συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητώντας να συμπεριληφθούν στο νομοσχέδιο για την επαναπρόσληψη δημοσίων υπαλλήλων.

Από τη μεριά του, ο υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος τις παρέπεμψε στο υπουργείο Οικονομικών καθώς δεν εντάσσονται -όπως είπε- στο νομοσχέδιο από την στιγμή που δεν είναι απολυμένες.

Η συγκέντρωση συντονίστηκε από το ΠΑΜΕ (βρέθηκε εκεί και η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη) που κατηγορεί την κυβέρνηση ότι χρησιμοποίησε το "κόκκινο γάντι των καθαριστριών" μόνο για τις προεκλογικές σκοπιμότητες και για την τόνωση του φιλεργατικού προφίλ του ΣΥΡΙΖΑ.

Το νομοσχέδιο για την επαναπρόσληψη 10.000 απολυμένων, διαθεσίμων και αδιόριστων επιτυχόντων παλιότερων διαγωνισμών του ΑΣΕΠ θα κατατεθεί σήμερα στη Βουλή.

Καθαρίστριες ζήτησαν επαναπρόσληψη από τον Κατρούγκαλο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Καθαρίστριες ζήτησαν επαναπρόσληψη από τον Κατρούγκαλο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Καθαρίστριες ζήτησαν επαναπρόσληψη από τον Κατρούγκαλο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Καθαρίστριες ζήτησαν επαναπρόσληψη από τον Κατρούγκαλο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ