Μαξίμου: Οι αναφορές Πανούση δεν αφορούν την πολιτική της κυβέρνησης - iefimerida.gr

Μαξίμου: Οι αναφορές Πανούση δεν αφορούν την πολιτική της κυβέρνησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να ρίξει τους τόνους προσπαθεί η κυβέρνηση μετά το σάλο που προκλήθηκε από το άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση στην εφημερίδα «Τα Νέα» με το οποίο καταγγέλλει όσους πιστεύουν ότι «Αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει ανοχύρωτη χώρα και πόλη».

Κύκλοι της κυβέρνησης σχολίαζαν: «Οι αναφορές του αναπληρωτή Υπουργού κ. Γ. Πανούση στο άρθρο του προφανώς και δεν αφορούν ούτε την πολιτική της Κυβέρνησης, ούτε κυβερνητικά στελέχη, ούτε τις πολιτικές δυνάμεις που τη στηρίζουν.Η Κυβέρνηση παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην προάσπιση του κράτους δικαίου, των δικαιωμάτων και της έννομης τάξης».

Φλαμπουράρης: Είναι δικαίωμά του να γράφει την άποψή του

«Έχει την άποψή του και την γράφει. Είναι δικαίωμά του» δήλωσε στο ραδιόφωνο του Βήματος ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης. «Σε γενικές γραμμές, σε σχέση με το περιεχόμενο μπορούσε κανείς να συμφωνήσει σε αρκετά πράγματα. Στη φάση που βρισκόμαστε έπρεπε να γνωρίζουμε ότι θα γίνει μεγάλη αξιοποίηση αυτού του γράμματος και θα μπορούσαμε να το έχουμε αποφύγει.»

Στην ερώτηση αν θεωρεί ότι ο κύριος Πανούσης είναι υπονομευτής της κυβέρνησης αντέδρασε έντονα λέγοντας: «Οχι υπονομευτής, όχι, όχι δεν θέλω να λέτε λόγια που δεν θα έλεγα ποτέ.»

Το άρθρο του Πανούση

«Αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει ανοχύρωτη χώρα» γράφει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης στο άρθρο του με τίτλο «Κραυγή αγωνίας από τον υπουργό». Μετά τις συνεχείς καταλήψεις, αλλά και την εισβολή των αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της Βουλής και τα όσα επακολούθησαν στο κυβερνητικό στρατόπεδο με αποκορύφωμα τη «μεταγραφή» του υπουργείου Δημοπσίας Τάξης από το Εσωτερικών στο Δικαιοσύνης, ο κ.Πανούσης αναφέρει πως «την Αριστερά του Τίποτα δεν την έχει ανάγκη ο λαός και ο τόπος» (διαβάστε το αναλυτικά ΕΔΩ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Πανούσης Μέγαρο Μαξίμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ