Πανιώνιος: Δεν κατέθεσε φάκελο αδειοδότησης στην Super League - iefimerida.gr

Πανιώνιος: Δεν κατέθεσε φάκελο αδειοδότησης στην Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oπως είχαν αναφέρει εκ μέρους της ΕΠΟ, ο Πανιώνιος είναι τελικά η μόνη ομάδα από την Super League που δεν κατέθεσε φάκελο αδειοδότησης.

Ο Γιώργος Δημητρίου (υπεύθυνος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ) είχε αναφέρει ότι μια ομάδα δεν κατέθεσε φάκελο αλλά –ως όφειλε- δεν είχε κάνει γνωστό το όνομά αυτής. Οι «κυανέρυθροι» έτσι θα έχουν «δεμένα χέρια» στις μεταγραφές. Δηλαδή, θα είναι περιορισμένος ο αριθμός των μεταγραφών που μπορεί να κάνει, κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά.

Η επόμενη σεζόν θα είναι η τέταρτη που ο Πανιώνιος θα έχει περιορισμό μεταγραφών, αλλά και τις τέσσερις φορές έχει καταφέρει να τα βγάλει πέρα.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι στη Νέα Σμύρνη έχουν πάρει απόφαση να κάνουν χρήση της ρύθμισης των 100 δόσεων μετά το Πάσχα για να βγάλει η ομάδα από πάνω της ένα μεγάλο βάρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ