Ενας Ινδός στο ΝΒΑ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ενας Ινδός στο ΝΒΑ [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τελευταία χρόνια στο ΝΒΑ έχουν αγωνιστεί μπασκετμπολίστες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Τώρα ήρθε η σειρά και της Ινδίας.

Ιστορία έγραψε ο Σιμ Μπουλάρ, καθώς έγινε ο πρώτος Ινδός παίκτης που θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Συγκεκριμένα ο θηριώδης σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο δέκα ημερών με τους Σακραμέντο Κινγκς και λογικά θα κάνει το ντεμπούτο του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου τις επόμενες μέρες.

Ενας Ινδός στο ΝΒΑ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Τα σωματικά προσόντα του Σιμ Μπουλάρ είναι αν μη τι άλλο «πλούσια», καθώς ο γεννημένος στον Καναδά, Ινδός γίγαντας έχει ύψος 2,26 μ. και βάρος γύρω στα 163 κιλά. Οπότε αν και δεν φημίζεται για την ευελιξία του και τις κινήσεις του στη ρακέτα, με το τεράστιο κορμί του… τρομάζει κάθε αντίπαλο, καθώς δεν υπάρχει άλλος στο ΝΒΑ που να μπορεί να τον σπρώξει.
Αυτό που μένει να φανεί είναι αν o 22χρονος άσος μπορεί να σταθεί σε τόσο υψηλό επίπεδο, καθώς τη φετινή σεζόν στο ΝΒDL με τους Ρίνο Μπίγκχορνς κατά μέσο όρο σκόραρε 10,3 πόντους με το εντυπωσιακό ποσοστό ευστοχίας 72,7%, μάζευε 8,8 ριμπάουντ και είχε 3,9 κοψίματα ανά παιχνίδι.

Ενας Ινδός στο ΝΒΑ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Πάντως είχε συμμετάσχει στην προετοιμασία των «Βασιλιάδων», αλλά δεν είχε ικανοποιήσει τόσο, ώστε να τον κρατήσουν μόνιμα. Όμως αυτή η επιμονή στον Μπουλάρ να μην είναι τυχαία, καθώς ο ιδιοκτήτης των Σακραμέντο Κινγκς είναι ο επίσης Ινδός, Βιβέκ Ραναντίβε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδία μπάσκετ NBA Kings
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ