Βαρουφάκης: Η λύση θα έρθει σπονδυλωτά -αρθρωτά - iefimerida.gr

Βαρουφάκης: Η λύση θα έρθει σπονδυλωτά -αρθρωτά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με φόντο τις δηλώσεις βουλευτών πως «δεν ψηφίζουν οτιδήποτε έρθει στη Βουλή» και στη σκιά των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές που δε λένε να τελειώσουν, συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το...μασάζ για το πρώτο τεστ συνοχής ανέλαβαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, οι οποίοι και ενημέρωσαν βουλευτές και υπουργούς για τα πρώτα...μέτρα και την πορεία των διαβουλεύσεων.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου οικονομικών η λύση θα έρθει σπονδυλωτά-αρθρωτά, ενώ δεν περίμεναν κάτι παραπάνω από το χθεσινό euroworking group, καθώς όπως εξηγούν δεν έχει υπάρξει απόφαση ποτέ σε επίπεδο euroworking.

Σε ότι αφορά στο πλεόνασμα, οι ίδιες πηγές τονίζουν πως το 3,9 το βγάλανε εκείνοι αυθαίρετα, γιατί προσθέσανε το μέγιστο που μπορούν να αποδίδουν κάποια μέτρα. Από κει και πέρα τονίζουν πως αν βγάλουμε παραπάνω θα το δώσουμε για ανθρωπιστική κρίση, δημόσιες δαπάνες.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξε ενημέρωση ότι τα όποια προβλήματα υπάρχουν στις διαπραγματεύσεις ξεκινούν από τα τεχνικά κλιμάκια,σε αντίθεση με τις ευρωπαϊκές ηγεσίες που έχουν άλλη αντιμετώπιση, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τη λίστα μιλούν για διαρροή από τις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάνης Βαρουφάκης εταίροι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ