Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι κατηγορούμενοι για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο - iefimerida.gr

Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι κατηγορούμενοι για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία απολογίας των κατηγορούμενων για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στο γραφείο του ειδικού ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη.

Ο κ.Ανδρεάδης μετά τη χθεσινή αναβολή, ξεκίνησε σήμερα να δέχεται στο γραφείο του τους πρώτους από τους συνολικά 12 κατηγορούμενους που θα πρέπει μέχρι αύριο να παραστούν προκειμένου να απολογηθούν. Οι πρώτοι πέντε που πέρασαν σήμερα την πόρτα του γραφείου του, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για τις 23 Απριλίου προκειμένου να μελετήσουν τη δικογραφία πριν απολογηθούν ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους υπόλοιπους επτά, οι οποίοι αναμένονται αύριο. Οι κατηγορούμενοι έχουν το δικαίωμα να μην παραστούν οι ίδιοι αλλά να ζητήσουν την προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν μέσω των δικηγόρων τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο αριθμός των κατηγορούμενων της εγκληματικής οργάνωσης έχει αυξηθεί σε 20 από 16 που ήταν αρχικά, μετά και από τις τελευταίες καταθέσεις μαρτύρων στον κ.Ανδρεάδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ