Αυτές είναι οι τελευταίες, σπαρακτικές φωτογραφίες της Βίκυς Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι τελευταίες, σπαρακτικές φωτογραφίες της Βίκυς Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο είχαν προκαλέσει οι τελευταίες φωτογραφίες της Βίκυς Σταμάτη, αγνώριστης σωματικά και φυσιογνωμικά, στο Δρομοκαΐτειο.

Τις φωτογραφίες της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε δημοσιεύσει το «Πρώτο Θέμα». Σε μία από τις εικόνες η Βίκυ Σταμάτη εμφανίζεται ξαπλωμένη, φορώντας ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ και με το βλέμμα στο κενό. Σε μία άλλη φωτογραφία η Βίκυ Σταμάτη κάθεται αμίλητη σε ένα μπαλκόνι, κοιτώντας πάλι στο κενό.

Αυτές είναι οι τελευταίες, σπαρακτικές φωτογραφίες της Βίκυς Σταμάτη στο  Δρομοκαΐτειο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο τοίχος του δωματίου της Βίκυ Σταμάτη γεμάτος με σκέψεις και συνθήματα.

Αυτές είναι οι τελευταίες, σπαρακτικές φωτογραφίες της Βίκυς Σταμάτη στο  Δρομοκαΐτειο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αυτές είναι οι τελευταίες, σπαρακτικές φωτογραφίες της Βίκυς Σταμάτη στο  Δρομοκαΐτειο [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Στο ερώτημα αν της λείπει η παλιά της ζωή, απαντά ότι το μόνο που της λείπει είναι η οικογένειά της. Μάλιστα αντιδρά αν επιμείνεις για τη ζωή της πριν τη φυλακή, τις εξεζητημένες και πανάκριβες αγορές της, τότε που την αποκαλούσαν «Μαρία Αντουανέτα» επειδή φερόταν δεσποτικά στις πωλήτριες των μπουτίκ και τις οικιακές βοηθούς της: «Δεν υπήρχε αυτό. Μην το ξαναπείτε. Τα μέσα ενημέρωσης έχουν κάνει τεράστια ζημιά στο πρόσωπό μου, στην προσωπικότητά μου. Δεν είμαι αυτό που παρουσίασαν και βάφτισαν ως “σκάνδαλο του αιώνα”, αλλά χρειαζόντουσαν θύματα. Μέσα σε αυτά τα θύματα έπρεπε να συμπεριλάβουν και μένα. Ξύπνησα στη φυλακή κάποια μέρα χωρίς να ξέρω το γιατί. Αρκεί που το ήξεραν αυτοί. Δεν μου το εξήγησαν ποτέ. Δεν υπήρχε “παλιά ζωή” όπως το εννοείτε».

Και προσθέτει: «Μην ακούτε όλα όσα λένε ορισμένοι για μένα. Εγώ δεν θα υποστηρίξω αυτή τη φωνή. Δεν θα μιλήσω γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Εκείνοι θα πρέπει να απολογηθούν και όχι εγώ γι’ αυτούς. Να ανατρέξουν σε άλλα σκάνδαλα και σε άλλες καταστάσεις πολύ κακές, οι οποίες έχουν οδηγήσει την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση. Η χώρα οδεύει προς τον θάνατο, ή μάλλον όδευε μέχρι χθες».

Οι εικόνες είναι τόσο σοκαριστικές που τα σχόλια περιττεύουν.

Αυτές είναι οι τελευταίες, σπαρακτικές φωτογραφίες της Βίκυς Σταμάτη στο  Δρομοκαΐτειο [εικόνες] | iefimerida.gr 3


«Δεν είμαι αυτό που παρουσίασαν και βάφτισαν ως “σκάνδαλο του αιώνα”», δήλωσε η Βίκυ Σταμάτη, η οποία απέδρασε από την ψυχιατρική κλινική τα ξημερώματα της 2ας Απριλίου.

Αυτές είναι οι τελευταίες, σπαρακτικές φωτογραφίες της Βίκυς Σταμάτη στο  Δρομοκαΐτειο [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Αυτές είναι οι τελευταίες, σπαρακτικές φωτογραφίες της Βίκυς Σταμάτη στο  Δρομοκαΐτειο [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Αυτές είναι οι τελευταίες, σπαρακτικές φωτογραφίες της Βίκυς Σταμάτη στο  Δρομοκαΐτειο [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Αυτές είναι οι τελευταίες, σπαρακτικές φωτογραφίες της Βίκυς Σταμάτη στο  Δρομοκαΐτειο [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Αυτές είναι οι τελευταίες, σπαρακτικές φωτογραφίες της Βίκυς Σταμάτη στο  Δρομοκαΐτειο [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Την έντονη ανησυχία της για την κόρη της εξέφρασε η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη, Γεωργία, η οποία έχει αναλάβει τη φροντίδα του γιου της.

«Χθες το βράδυ μιλήσαμε, με το παιδάκι της μίλησε, ήταν πολύ στεναχωρημένη, δεν ξέρω τίποτα», είπε η Γεωργία Σταμάτη μιλώντας στο Mega, διευκρινίζοντας πως η τελευταία επικοινωνία με την κόρη της ήταν χθες το βράδυ στις 9. «Είπε στο παιδί ότι είναι λίγο άρρωστη και πως δεν μπορεί να του μιλήσει πολύ», προσέθεσε η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη, συμπληρώνοντας πως η κόρη της ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

«Είναι πολύ απογοητευμένη από τη δικαστική υπόθεση. Με το παιδί της μιλάει κάθε μέρα. Χθες περίμενε ότι θα έβγαινε. Τώρα ανησυχώ ακόμη και για τη ζωή της. Ήταν πολύ απελπισμένη χθες. Την παρακαλώ να γυρίσει εκεί που ήταν. Να προχωρήσει η υπόθεση και να επιστρέψει στο παιδί της. Μακάρι να είναι καλά, αλλά δεν το νομίζω, ήταν πολύ απογοητευμένη», συμπλήρωσε η κυρία Γεωργία Σταμάτη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ επανέλαβε τα όσα είχε πει, ενώ ερωτώμενη για το αν το παιδί της Βίκυς Σταμάτη είναι μαζί της είπε: «Ναι, εμείς το μεγαλώνουμε. Τώρα είναι μέσα, κοιμάται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίκυ Σταμάτη ψυχιατρείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ