Ισπανός ο επόμενος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ - Κλείνει άμεσα - iefimerida.gr

Ισπανός ο επόμενος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ - Κλείνει άμεσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέμα που καίει τις τελευταίες ημέρες τον ΠΑΟΚ είναι αυτό του νέου τεχνικού διευθυντή. Ο άνθρωπος δηλαδή που θα διαδεχθεί τον Ζήση Βρύζα και μαζί με τον νέο προπονητή, θα προχωρήσει το πλάνο ενίσχυσης του συλλόγου για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης έχει ήδη ολοκληρώσει επαφές με τεχνικό διευθυντή από την Ισπανία και μάλιστα φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο νέος τεχνικός διευθυντής να είναι αυτός που θα φέρει και τον προπονητή κατόπιν φυσικά συνεννόησης με τη διοίκηση. Επιθυμία πάντως των διοικούντων το σύλλογο είναι να δώσουν ελευθερία κινήσεων στον νέο τεχνικό διευθυντή και για το λόγο αυτό θεωρούν ότι θα πρέπει να έχουν συνεργασία μαζί του στο θέμα της πρόσληψης του προπονητή για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ τεχνικός διευθυντής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ